hw
Natec prináša na trh edukačné podložky

Natec prináša na trh edukačné podložky
18:50, 19.09.2019

Spoločnosť Natec nie je v našej sekcii spravodajstva žiadnym nováčikom a tak asi môžeme prejsť rovno k veci. Ich ponuka produktov, sa aktuálne rozširuje o sériu podložiek pod myš/klávesnicu/notebook s označením Natec Maxi. S rozmermi 800 na 400mm sa tak jedná o poriadne "plátno", ktorého pointa však tkvie v grafickej úprave. Narozdiel od konkurencie, v tomto prípade Natec ide cestou podporovania vývoja školákov a tak povrch vybavil grafikou z troch odvetví. Viac sa dozviete v tlačovej správe nižšie.

Klik pro zvětšení (Natec prináša na trh edukačné podložky)

Malé, obyčejné počítačové podložky pod myš mohou být otravné. Zakřivené rohy, roztřepené hrany, … To je již minulost! Představujeme vám unikátní podložky pod myš a klávesnici o maxi rozměrech 800 × 400 mm, na které se vejde nejen myš ale i klávesnice, nebo notebook. Díky Maxi rozměrům chrání tato podložka pracovní stůl před poškozením a její vysoce kvalitní povrch a zpracování zvyšuje přesnost pohybů myši a snižuje tření mezi myší a povrchem pro větší komfort práce s myší. Povrch podložky typu Speed umožňuje pohyb myším se všemi typy snímačů.

Originální a praktická grafika

V aktuální nabídce jsou tři varianty podložky Natec Maxi. Všechny mají originální, edukativní a praktickou grafiku. Informace, které nese podložka mohou být užitečné nejen během studia, ale i při každodenním používání. Podložka Natec Maxi tak nejen usnadňuje práci s myší, ale také pomáhá při práci, studiu nebo zábavě. Díky kvalitnímu grafickému zpracování je podložka i zajímavým doplňkem na pracovním stole.

Klik pro zvětšení (Natec prináša na trh edukačné podložky)

Natec MATHS je podložka s potiskem nejpoužívanějších matematických vzorců. Natec DISCOVERIES zobrazuje mapu světa a nejvýznamnější zámořské objevy a cesty a další historické informace včetně jmen mořeplavců a objevitelů a názvů lodí. Natec SCIENCE je plná informací, obsahuje tabulku periodických prvků a základní fyzikální a chemické vzorce.

Vysoce kvalitní zpracování a povrchová úprava

Vrchní vrstva podložky je vyrobená z nepromokavé tkaniny, která zajišťuje vysokou přesnost pohybů myši a snižuje tření mezi myší a povrchem. Speciální impregnace zajistí, že rozlitá kapalina zůstane na povrchu podložky, a zabrání její absorpci do vnitřní vrstvy, což ulehčuje udržet podložku v čistotě. Podložka je na spodní straně vybavena protiskluzovou gumovou vrstvou, která zabraňuje jejímu přesouvání. Obšití okrajů podložky zajišťuje její vysokou odolnost a zamezuje třepení okrajů při intenzivním používání.

Klik pro zvětšení (Natec prináša na trh edukačné podložky)

Maxi rozměry a nízký profil

Díky svým neobvyklým rozměrům, 400 × 800 mm, podložka překrývá velkou část stolu a vejde se na ni nejen myš, ale také klávesnice, nebo notebook. Nízký profil podložky, 2,5 mm, zaručuje jedinečný pocit pohodlí během práce s myší.

Specifikace
  • Provedení: Tkanina, protiskluzová spodní vrstva, voděodolná vrchní vrstva
  • Profil: Nízký
  • Druh povrchu: Speed
  • Rozměry (mm): 400 × 800 mm
  • Dostupnost a cena

    Maxi podložky Natec 400 × 800 jsou dostupné prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců. Doporučená koncová cena je 299 Kč včetně DPH.

    DALŠÍ
    
    CGwillWin