hw
HyperX rozšiřuje portfolio pro Xbox

HyperX rozšiřuje portfolio pro Xbox
12:51, 19.09.2019

Společnost HyperX z našich stránek moc dobře znáte. Nově v návaznosti na GamesCom uvedla na trh tři periferie určené pro majitele Xbox One. "Zelenější" verzi sluchátek Cloud Stinger nebo pouze mono headset CloudX Chat. Nejzajímavějším produktem je však ChargePlay Duo, která obsahuje nabíjecí baterky a speciální kryty prostoru pro baterie, aby zapadli do portu na dodávaném stojánku. Což ocení hráči, kterým tužkové baterie nevyhovují a chtějí pohodlí. Následuje tisková zpráva:

HyperX, herní divize společnosti Kingston Technology Company, Inc. a přední značka v herním průmyslu a esports, představuje nové produkty navržené specificky pro konzole Xbox One. Jedná se o dvoje sluchátka, CloudX Chat a CloudX Stinger, a nabíjející stanici ChargePlay Duo. Všechny tři produkty byly navrženy pro konzolové hráče a nabízí širokou škálu využití.

„Neustále se snažíme rozšiřovat naše portfolio a vytvářet produkty, které budou dostupné pro všechny hráče, ať už na konzolích, nebo na PC,“ řekl Julien Millet, EMEA Business Manager pro HyperX. „Tyto tři nové produkty navržené speciálně pro Xbox One jsou důkazem.”

Klik pro zvětšení (HyperX rozšiřuje portfolio pro Xbox)

Nabíjecí stanice ChargePlay Duo pro Xbox umožňuje nabíjet dva ovladače najednou. Stanice je kompatibilní s Xbox One a Xbox One Elite ovladači a je schopna je plně dobít do tří hodin. Stabilní dokovací základna take obsahuje dvě dobíjecí 1400maH baterie a indikátor, který monitoruje stav nabití každého z ovladačů.

Klik pro zvětšení (HyperX rozšiřuje portfolio pro Xbox)

Sluchátka HyperX CloudX Chat a CloudX Stinger jsou pro hráče na konzolích zárukou komfortu a výkonu. CloudX Chat je vybaven 40mm cívkami a mikrofonem s krytem a tlumením hluku. Sluchátka sama o sobě jsou velmi lehká (123g), mají jednu mušli a dají se nastavit na obě uši. CloudX Stinger má 50mm jednosměrné cívky, ovládání hlasitosti a mikrofonu přímo na mušlích a vysoce kvalitní a přesný zvuk. CloudX Stinger jsou take poměrně lehká (275g) a mušle lze pro komfort otočit až o 90 stupňů.

Klik pro zvětšení (HyperX rozšiřuje portfolio pro Xbox)


DALŠÍ

CGwillWin