DLC pro Control naznačují spojení s Alanem?

DLC pro Control naznačují spojení s Alanem?
16:38, 11.09.2019

Celkem potají si na svém blogu Remedy zveřejnilo plánovanou roadmapu pro jejich velice zajímavý titul Control. Ta jak víme bude obsahovat dvě velká příběhová rozšíření a ještě něco málo navíc.

Nejdřív dorazí foto mód během podzimu, v prosinci dostanou hráči challenge úrovně v novém herním režimu Expeditions. Začátkem roku 2020 dorazí velké příběhové rozšíření The Foundation a cca v létě dorazí AWE. Trochu smutný je fakt, že The Foundation má časovou exkluzivitu pro PS4 a hráči na PC a XONE si budou muset počkat. Podle všeho přibližně do doby vydání druhého DLC. Což je škoda, protože PS4 je to nejhorší místo, kde hru hrát kvůli špatné performance (PC > XOX > PS4Pro). Ale už brzy vyjde patch, který by měl výkon hry zlepšit.

Když se podíváte na obrázek roadmapy níže, tak fanoušky tvorby od Remedy určitě zarazí, že poslední rozšíření AWE má artwork velice podobný tomu, který měl Alan Wake, nemluvě o tom, že iniciály AW jsou v jeho názvu. Což lidi spekulující o tom, že mají světy Control a Alan Wakea něco společného, bude celý rok budit ze snů. Ostatně na netu najdete spoustu článků, které hledají spojitosti mezi těmito dvěma značkami.

Klik pro zvětšení (DLC pro Control naznačují spojení s Alanem?)

Klik pro zvětšení (DLC pro Control naznačují spojení s Alanem?)


DALŠÍ

CGwillWin