Budúci mesiac vychádza Mario Kart Tour, máme sa však tešiť?

Budúci mesiac vychádza Mario Kart Tour, máme sa však tešiť?
13:47, 27.08.2019

Tak ako som sa ja osobne tešil na príchod nedávno vydanej arkády Dr. Mario World, v zmysle telefónov/tabletov, samotné Nintendo mňa klasicky schladilo hutnou dávkou tekutého dusíku s logom regiónov. Do dnes totižto Dr. Mario neordinuje v našej oblasti. Od likvidovania bacilov s mikro transakciami (niečo ako znárodnené zdravotníctvo), sa teraz však presuneme k ďalšej očakávanej arkáde pre telefóny.

Mario Kart Tour vychádza už 25. 9. 2019 a teda budúci mesiac pre iOS a Android zariadenia. Tento fakt je síce pekný, avšak po vzore spomínaného doktora Maria, sa vopred treba pripraviť na fakt, že tu u nás si túto free-to-play závodnú arkádu len tak skoro nezahráme, ak vôbec. Malou nádejou ostáva možnosť predčasnej registrácie, ktorá mne osobne funguje aj z banánového Československa, čo je nateraz asi pozitívna vec. Uvidíme však po spomínanom dátume.

Len malé zákulisné čriepky. Podľa dostupných informácií samotná hra neobsahuje žiadnu formu online multiplayeru a ide teda skôr o akési súperenie s NPC a budovanie závodnej kariéry.


DALŠÍ

CGwillWin