Gunfight na záběrech a odhalení MP v Modern Warfare začátkem srpna

Gunfight na záběrech a odhalení MP v Modern Warfare začátkem srpna
09:19, 12.07.2019

Jak jsem psal včera, tak večer proběhlo odhalení gameplaye nového multiplayer režimu Gunfight pro Call of Duty: Modern Warfare (vyjde 25.10.2019). Trochu nestandardní, protože tento specifický mód je to první co jsme mohli vůbec z multiplayeru vidět. Kompletní odhalení MP se chystá na 1. srpna 19:00 (twitch.tv/callofduty), kde bychom se měli dozvědět vše podstatné. Influenceři z CoD komunity hru už hráli při návštěvě Infinity Ward a kromě Gunfightu o ničem mluvit nemohou. Potvrzené je pouze to, že v MP nejsou žádní specialisté ani schopnosti atd. A teď už ke Gunfight. A že ve hře je nová mechanika, kdy se lze přilepit na roh zdi a mít tak větší přesnost.

Klik pro zvětšení (Gunfight na záběrech a odhalení MP v Modern Warfare začátkem srpna)

Herní režim postavený na konceptu 2 na 2, který má být intenzivní, rychlý a zaměřený na čistý skill a týmovou spolupráci. K tomu, aby se z toho nestal nekonečný kempfest je tu časový limit. Pokud se do 40 vteřin po startu kola nic nestane, objeví se uprostřed mapy vlajka, kterou je třeba udržet 3 vetřiny pod kontrolou. Pokud ani to neproběhne vyhraje tým, který má nejvíce zdraví. Každý hráč totiž má omezené zdraví a nelze jej nijak vyléčit.

Zajímavé je také to, že do tohoto režimu nevstupují hráči se svou třídou zbraní, ale hra každé dvě kola sestaví všem úplně stejný loadout. Tím se zajistí rovné podmínky a také odhalí to, kdo je nejpřizpůsobivější příslušné situaci. Hrát se má na 6 kol. Režim působí docela zajímavě, je rychlý a intenzivní. Trochu mi to připomíná Live Fire z Titanfall 2, který byl také o brutálně rychlých kolech a bez respawnů.

Ukázány byly tři mapy speciálně designované pro tento herní mód - King: interiér skladiště (hodně připomíná mapu z MW1), Pine: hluboký les a Stack: kontejnery uprostřed pouště (a ať mi nikdo neříká, že časem nepřidají Rust;). Co je nejzajímavější tak hra bude mít v sobě zabudovaný systém šampionátů včetně pavouků atd. Tudíž uspořádat vlastní turnaj v MW Gunfight by mělo být naprosto snadné a o všechny placementy a matchmaking se postará hra samotná, to zní skvěle.

Watch COD MW GUNFIGHT STREAM! Full MP universe reveal on 8/1! #COD_Partner from CouRageJD on www.twitch.tv


DALŠÍ

CGwillWin