Dragon Quest Builders 2 ukazuje multiplayer

Dragon Quest Builders 2 ukazuje multiplayer
11:52, 02.07.2019

Tento mesiac vychádza dostatok titulov, ktoré by si potencionálne chceli zaslúžiť vaše peniaze, ale len hŕstka z nich to nakoniec aj dokáže. V prípade pokračovania série Dragon Quest Builders, sa však už teraz môžeme rozprávať o veľkých očakávaniach, ktoré by mali byť naplnené už 12. 7. 2019.

Tú hŕbu možností ako sa svojsky realizovať počas budovania vlastnej DQ identity, sa Square Enix snažil preniesť aj do pokračovania, avšak nezabudol na pár zaujímavých noviniek. Tam spadá aj oveľa prepracovanejší multiplayer, respektíve možnosť kooperačného budovania vlastných diel. Aby ste si tento režim mohli užívať, je nutne prejsť kampaňou do istého bodu, kde sa vám otvorí šanca privolať ďalších troch pomocníkov. A hromadná zábava sa môže začať.

Osobne patrím medzi milovníkov jednotky a tak sa už neviem dočkať príchodu review verzie, ktorú vám čo najskôr spodobním s textom a dojmami. Tak ako u predchodcu, tak aj teraz sa Dragon Quest Builders dostane von na PlayStation 4 a Nintendo Switch, to všetko v identický dátum. Sledujte video zo spomínanej kooperácie.


DALŠÍ

CGwillWin