Nový trailer na horor Paranoid nešetrí atmosférou

Nový trailer na horor Paranoid nešetrí atmosférou
14:16, 01.07.2019

Poľské štúdio Madmind už zo seba pomaly ale iste striaslo auru zlej odozvy ich prvotiny menom Agony, a aktuálne pripravujú hneď dva nové projekty, z čoho jeden pojednáva o ženskom démonovi (Succubus) a ten druhý naopak, o nám dobre známej paranoji. Projekt Paranoid sa však nechce snažiť vystrašiť vás neexistujúcim prílivom afrických utečencov, ale naopak bude hrať skôr na starú dobrú a brutálnu atmosféru psychologických filmov z 80 rokov.

Príbeh nám rozrozpráva nešťastný osud Patricka Calmana, 31 ročného muža, ktorý za záhadných okolností prišiel o celú rodinu. Jeho milovaný rodičia zomreli pri brutálnej nehode a jeho sestra zrazu zmizla z povrchu zemského. Trauma spojená so stratou svojich blízkych zničila Patrickovu psychiku a urobila z neho väzňa vo vlastnom byte. Jedného dňa Patrick odpovie na telefón a zdá sa, že hlas v prijímači patrí jeho sestre, ktorá pred 13 rokmi zmizla. Je to však práve ona kto z ničoho nič oznámi svoj návrat domov a tá zdanlivo ustálená hromada psychických ťažkostí, sa s rachotom zrúti na hlavu hlavného protagonistu.

Paranoid je exkluzivita pre PC scénu a zatiaľ nemá oficiálny dátum vydania. Môžem vám však ponúknuť najnovší a poriadne vydarený trailer.


DALŠÍ

CGwillWin