Čo má spoločné Night King a Zaklínač od Netflixu?

Čo má spoločné Night King a Zaklínač od Netflixu?
14:08, 17.06.2019

Seriálová podoba románovej predlohy Game of Thrones, sa definitívne skončila a emócie z jej finále sa pomaly rozpúšťajú v každodennom kolobehu rutiny. Rok 2019 však bude štartovnou čiarou pre ďalšie zaujímavé projekty, kam rozhodne v prípade Netflixu spadá aj adaptácia kultu menom Wiedzmin.

Toľko očakávaný návrat Geralta na televízne obrazovky, ktorý tentokrát nebude mať rozpočet v podobe sáčkovej polievky, má byť vrcholom sezóny a ako vieme, sám Henry Cavill sa už nemôže dočkať svojej životnej úlohy (tak to sám uvádza). Dnes, kedy kamery už dávno prestali hučať, sa s vami môžeme podeliť o zaujímavosť z celkovej prípravy. Nie nadarmo som totižto spomínal Game of Thrones, ktoré má paradoxne čo to dočinenia aj so seriálom Zaklínač.

Vladimír Furdík, známy ako Nočný Kráľ, sa totižto staral o choreografiu bojov samotného Geralta a táto jeho práca mala trvať viac než rok. Sám v istom rozhovore označil spôsob boja hlavného hrdinu za tanec, čo je jasná parafráza na románovú predlohu od Andrzeja Sapkowského. V detailoch okolo spolupráce s Cavillom sa Furdík potom nezdržal obdivu k jeho celkovej profesionalite a pevnej disciplíne, ostane boj s mečom si predstaviteľ supermana už raz vyskúšal a to pri snímku Immortals. Uvidíme ako mu to pôjde koncom roka v úlohe Geralta z Rivie.


DALŠÍ

CGwillWin