akce
Podívejte se na obsah běžné i sběratelské edice Cyberpunku 2077, naleznete i krátký gameplay

Podívejte se na obsah běžné i sběratelské edice Cyberpunku 2077, naleznete i krátký gameplay
21:16, 12.06.2019

Vývojáři z CD Projekt RED ukázali na letošní E3 zejména nový trailer a datum vydání Cyberpunku 2077, o jehož odhalení se postaral Keanu Reeves. Kromě toho jsme se ale dočkali také odhalení klasické a sběratelské edice hry. I běžná edice totiž nabídne po vzoru třetího Zaklínače zajímavý bonusový obsah.

Pokud investujete do normální krabicové verze, tak se můžete bez ohledu na zvolenou platformu těšit na papírovou mapu Night City, samolepky a pohlednice s různými motivy města a brožuru s povídáním o světě hry. Dále dostanete digitální obsah v podobě soundtracku, artbooku a tapet na plochu.

Sběratelská edice bude skýtat kromě obsahu běžné edice také 25 cm vysokou figurku hlavního hrdiny, artbook ve fyzické podobě, klíčenku s autem ze hry, steelbook a pytlík na důkazy s nášivkami a odznáčky. Cena sběratelské edice se aktuálně pohybuje na různých obchodem okolo 5 700 korun/220 euro, což je vzhledem k tomu, že obsahuje kromě výše zmíněného i samotnou hru, poměrně lákavá nabídka. Otazník samozřejmě visí nad její dostupností v našich končinách.

Níže můžete kromě ukázek obou edic zhlédnout také dosud nezveřejněné krátké střípky z hraní. Cyberpunk 2077 vychází 16. dubna/apríla příštího roku na PC, PS4 a Xbox One.



DALŠÍ

CGwillWin