akce
Xbox Game Pass je už dostupný i na PC

Xbox Game Pass je už dostupný i na PC
17:46, 10.06.2019

Od dnešního dne si mohou službu Xbox Game Pass předplatit i hráči na počítačích s Windows 10. Základní Xbox Game Pass pro PC vás aktuálně vyjde na 119 korun/3.99 euro. Tato cena se ale týká právě vydané bety programu. S vydáním plné verze se měsíční cena zvýší na 259 korun/9.99 euro.

Zároveň byla představena nová verze s názvem Xbox Game Pass Ultimate. Tu využijete v případě, že hrajete na PC i Xboxu One. Za 339 korun/14.99 euro získáte v jednom balíčku přístup ke Game Passu pro Xbox One i Game Passu pro PC. Jako bonus získáte ještě Xbox Live Gold, který je nutností pro hraní online multiplayeru na Xboxu. Díky aktuálně běžící slevové akci vás první měsíc tohoto ultimátního Game Passu vyjde pouze na 26 korun/1 euro.

Každá z variant Game Passu obsahuje více než 100 her, mezi nimiž najdeme first party tituly od Microsoftu i celou řadu jiných her od dalších studií. Nově přibylo třeba Metro Exodus, které čerstvě vyšlo právě na Microsoft Storu. Kompletní knihovnu her Game Passu pro PC si můžete prohlédnout zde.


DALŠÍ

CGwillWin