akce
Fallout 76 konečně dostane NPC a Battle Royale

Fallout 76 konečně dostane NPC a Battle Royale
08:46, 10.06.2019

Fallout 76 měl opravdu špatný start, ale Bethesda to s hrou nevzdává a na své konferenci představila několik novinek. Tou první je rozšíření Wastelanders, které dorazí na podzim zdarma pro všechny hráče. Přinese věc, která základní hře zoufale chyběla - NPC. Konečně nebude svět působit mrtvě a questy budou zadávat postavy. A to včetně rozvětvených dialogů a morální rozhodnutí, které se s vámi potáhnou déle. Prostě věci, které dělali každý Fallout Falloutem.

Vtipkovalo se o tom dlouhou dobu a oni to opravdu udělali. Nuclear Winter je Battle Royale pro 52 hráčů ve Fallout 76. Cílem je ukázat, že jste nejsilnější a usednout na pozici Overseera ve Vault 51. Bouře v podobě ohně bude nahánět hráče na menší prostor. Do mixu se zapojí i AI monstra, dostupné bude i stavění pevností (má se Fortnite bát?:). Hráči si odemknout speciální perky pro tento režim. Uvidíme jak to dopadne, síťový kód Falloutu 76 není úplně nejhvězdnější a hlavně střelba ve hře byla špatná na čistě PvP, takže jak to dopadne je velká otázka.

A ještě pozitivní zpráva pro hráče, kteří chtějí zkusit jestli Fallout 76 už je lepší hrou než v době vydání. Ode dneška až do 17.6. je hra dostupná jako Free Trial k neomezenému hraní.


DALŠÍ

CGwillWin