Nový event v BO4 ukazuje prostředníček fanouškům

Nový event v BO4 ukazuje prostředníček fanouškům
10:10, 06.06.2019

Strašně rád bych tu při každém novém obsahu pro Black Ops 4 skákal radostí a doporučoval si hru zahrát (protože v jádru je to kvalitní hra), ale nemohu. Treyarch a Activision dělají všechno proto, aby naštvali své největrnější fanoušky a vyždímali z casual hráčů každý dolar a přesně o tom je nový event Days of Summer.

Ano trailer vypadá skvěle a fanoušci série Black Ops u něj mohou i zaplesat. Vrací se zcela zdarma jedna z nejoblíbenějších DLC map z BO2 - Grind, což je jakýsi barevný skatepark. Mapa v Blackoutu se zbarvila do letního hávu, voda ustopila, přehrada se opravuje, přibyly nové letní propriety jako ledničky a barbeque party (pro gameplay to má velký význam;). V multiplayeru přibyl klasický Capture the Flag a do Blackoutu zbrusu nový obrovský Ground War 50 na 50. A změny přidjou i do Alcatrazu. Bohužel to je vše pozitivní teď dojde řada na to negativní.

V novém Contrabandu pro Days of Summer najdeme 50 tierů a na konci je garantovaná nová odstřelovačka Locus (z BO3). Bohužel čtyři zbylé nové zbraně jsou zamčené za loot boxy a vzhledem k tomu kolik odpadu v nich je, jsou pro běžného člověka (co nedá do hry dvacet tisíc) nedosažitelné. A nepomůže tomu ani Weapon Bribe na tier 25, který má šanci na získání zbraně, ale také pouze MKII skinu, takže garantovaná jedna ze čtveřice - Grav, Peacekeeper, Vendetta, S6 Stingray a Ballistic Knife to prostě není. Jediné co asi získáme zdarma bude útočná puška GRAV alias Galil, který je ve hře od začátku (Zombies a Blackout), ale to musí komunita nejdřív odehrát 15 milionů zápasů.

Přesně jako PrestigeIsKey ve videu výše, tyto změny jsou obrovský kopanec do hráčů, kteří si hru zaplatili. Umístit oblíbený Peacekeeper do loot boxů chce odvahu a nebo také notnou dávku arogance k platícím zákazníkům. Bohužel toto je svět Call of Duty a jejich finanční čísla mluví, že to funguje. A právě že to funguje, tak bychom měli mírnit své nadšení z Modern Warfare, protože žádný tým nemá moc na to říci, že ty miliony letos nepřinese. Pokud vás přece jenom zajímají všechny změny, můžete se podívat sem na kompletní shrnutí patch notes. Dostupné jsou od úterka na PS4 a příští týden na PC a XONE.


DALŠÍ

CGwillWin