Představení Call of Duty je na spadnutí

Představení Call of Duty je na spadnutí
11:55, 28.05.2019

Každý týden internetem prosviští nová spekulace o letošním Call of Duty a stále nic oficiální. Nyní to vypadá, že už se opravdu něco začne dít, protože oficiální účty Call of Duty na sociálních sítích se dnes "vypnuli".

Ne, že by se účty zrušili jen tak, ale na Twitteru, Instagramu a Facebooku v popisku účtu stojí celkem známá hláška "Going Dark". Tu používají vojáci k oznámení přerušení komunikace a v sérii Modern Warfare zazněla mnohokrát. Pozadí Twitteru a Facebooku nahradila úplně černá tapeta a na Instagramu jsou všechny posty skryté. Podobně jsou na tom i regionální účty například německý má "Lichter aus" atp.

Klik pro zvětšení (Představení Call of Duty je na spadnutí)

V minulém týdnu potvrdil Jason Schreier z Kotaku, že letošní díl se jmenuje "Call of Duty: Modern Warfare". Regoval tak na "leak" jednoho menšího youtubera a potvrdil, že jako Kotaku nejsou pod NDA, ale název mu byl sdělen z více zdrojů. Dostáváme se tak do paradoxu, kdy čtvrtý díl Call of Duty nesl název "Call of Duty 4: Modern Warfare" a čtvrtý díl série Modern Warfare se bude jmenovat "Call of Duty: Modern Warfare". Tuto zprávu uzavřel, že hry jsou prostě divné :)


DALŠÍ

CGwillWin