Podívejte se na první gameplay záběry z nového Gridu

Podívejte se na první gameplay záběry z nového Gridu
22:59, 22.05.2019

Codemasters včera oznámili nový díl série Grid, která se na naše herní zařízení vrátí po více než pěti letech. Dnes byly zveřejněny vůbec první záběry ze samotného hraní. První půlka video ukazuje klasický Ford Mustang a městský okruh v San Franciscu. Tato trať byla přítomna už ve vůbec prvním Gridu i dosud posledním dílu s podtitulem Autosport, takže ji budou fanoušci série dozajista dobře znát.

Druhá půlka ukázky prezentuje Porsche 911 RSR na trati v Šanghaji, která se naopak v žádném ze starších dílů neobjevila. Ze záběrů lze dále poznat, že se v plné parádě vrátí pohled z interiéru, na jehož absenci si hráči stěžovali u druhého dílu. Zajímavě vypadá rovněž přítomnost Nemesis systému. Díky němu můžete při vámi zaviněné kolizi s jiným jezdcem očekávat brzkou odvetu. Chybět nebude ani pro sérii typické přetáčení času.

Výrazně za očekáváním naopak zůstává podle záběrů níže model poškození, jež byl jedou z hlavních předností série ještě z dob, kdy nesla jméno Toca Race Driver. Je ovšem možné, že bylo pro potřeby videa nastaveno pouze na zjednodušenou variantu. Nový Grid vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One 12. září/septembra letošního roku. Co na něj zatím říkáte?


DALŠÍ

CGwillWin