WRC 8 ladí hratelnost

WRC 8 ladí hratelnost
19:31, 21.05.2019

A to ve spolupráci s komunitou a nejlepšími e-sportovními hráči WRC. Společnosti Bigben a Kylotonn v rámci „Komunitních dnů“ poprvé představily WRC 8 (ve verzi alfa) nejlepším e-sportovním hráčům WRC 7.

Díky oficiální licenci na mistrovství světa 2019 a zkušenostem z e-sportů se WRC vrací s hratelností zaměřenou na simulaci, dynamickým systémem počasí a zcela přepracovaným režimem kariéry. WRC 8 nabízí více obsahu než kdy dřív, a to díky 102 speciálním etapám rozloženým mezi 14 zemí šampionátu a výběru historických aut, která se zapsala do historie WRC.

V tomto videu se můžete podívat na to, co k tomu mají říct virtuální závodníci z celé Evropy:

Zde se můžete podívat, jak si WRC leader WED Subee203 poradil s jednou z etap ADAC Německo:

Kvůli doladění hratelnosti a zdokonalení pocitu z jízdy pozvaly společnosti Bigben a Kylotonn pár nejlepších hráčů z e-sportovní komunity kolem WRC, aby si úplně poprvé vyzkoušeli alfa verzi WRC 8. Fyzika, grafika, počasí, design úrovní a herní režimy… všechny nové funkce zde byly obsažené, aby mohli vývojáři od hráčů získat zpětnou vazbu. Dvoudenní úsilí si kladlo za cíl zdokonalit fyziku podle očekávání komunity a také podle komentářů, které vývojářům sdělili profesionální závodníci.

„První dojmy jsou skutečně hodně dobré. Je rozhodně poznat, že hra od WRC 7 udělala krok vpřed a že studio Kylotonn svůj výtvor posunulo na novou úroveň,“ řekl Jonathan „Jonno“ Holmes, e-sportovní finalista WRC z roku 2017.

WRC 8 vyjde v září/septembri 2019 na Playstation® 4, Xbox One, Nintendo Switch a PC.


DALŠÍ

CGwillWin