Příští rok bude CoD zase od Treyarchu?

Příští rok bude CoD zase od Treyarchu?
14:05, 20.05.2019

Během víkendu se internetem jako lavina šíří zákulisní zpráva, že Call of Duty pro rok 2020 nebude od Sledgehammer Games, jak se očekávalo. Tříletý vývojový cyklus drží série už nějakou řádku let a iterují vždy Treyarch, Infinity Ward, Sledgehammer Games s tím, že se všemi jim pomáhá ještě Raven. Podle všeho tento cyklus byl narušen a ne zrovna v pozitivním duchu.

Vývoj hry od Sledgehammer byl dle zpráv velice špatný a proto se Activision rozhodlo dát vše na povel Treyarchu. Zda to znamená, že Treyarch vezme pouze vůdčí otěže nad stávajícím projektem nebo pouze urychlí tvorbu něčeho jako Black Ops 5, je otázkou. Spekulace mluví o tom, že hra bude s tématickou studené války a Sledgehammer (SHG) a Raven budou v podpůrné roli, zřejmě příběhové, protože Treyarch se soustředí na multiplayer.

Každopádně SHG jako studio na tom je asi špatně. Loni odešli zakladatelé, kteří měli velký podíl na tom, jak špatné WWII na začátku bylo. S nimi postupně odešlo i dost vývojářů, takže zřejmě nedokázalo tak velký projekt utáhnout na svých bedrech. Jak to dopadne teprve uvidíme, zatím nemáme oficiálně oznámené ani Modern Warfare 4 a už mluvíme o příštím roce, kdy CoD půjde možná napříč generacemi konzolí. Vše je v rovinách spekulací a logicky se k tomu Activision nijak nevyjádřilo.


DALŠÍ

CGwillWin