Metro dostane dvě příběhové DLC

Metro dostane dvě příběhové DLC
15:19, 17.05.2019

Metro Exodus je u mě osobně na vrcholu herních zážitků za uplynulých skoro pět měsíců aktuálního roku. Proto moc rád slyším, že dostane dvě příběhové rozšíření, které nás vrátí zpátky do postapokalyptického Ruska prozkoumat lokace z jiného úhlu pohledu.

První se bude jmenovat Two Colonels a v hlavní roli bude Colonel Khlebnikov, který se snaží dostat skrz zničený Novosibirsk za svým synem, kterého jsme měli možnost potkat v hlavní hře. Toto DLC bude zaměřené na typické lineární dobrodružství a představí novou zbraň - plamenomet.

Druhé DLC bude zase úplně jiné. To nabídne více sandboxový design s prvky survivalu. Bude se jmenovat Sam's Story a jak název napovídá budeme provázet ex-US mariňáka Sama v tsunami zničeném Vladivostoku se snem, aby se vrátil ke své rodině.

Obě DLC budou součástí nového Expansion Pass, který stojí 689Kč (PSN) a byl součástí GOLD edice hry pokud jste si rovnou připlatili. První DLC dorazí v průběhu léta a druhé až začátkem příštího roku, ale podle stručných popisů to vypadá, že je na co se těšit a rád se do hry kvůli nim vrátím.


DALŠÍ

CGwillWin