Jak se hraje MotoGP 19?

Jak se hraje MotoGP 19?
21:20, 15.05.2019

Společnost Milestone v těchto dnech oznámila nový režim pro více hráčů v MotoGP™19, který nyní obsahuje důležitá vylepšení jak v technické infrastruktuře, tak v hratelnosti. Vývojáři usilovně pracovali na implementaci technologií, které povedou ke stabilnějšímu a spolehlivějšímu online zážitku a k obohacení hratelnosti o nové funkce, aby si hráči mohli užít ještě podmanivější závodní hru.

Dedikované servery od Amazon GameLift

Prvním krokem k vylepšení MotoGP™19 po stránce hry více hráčů bylo – zcela poprvé v historii her od Milestone – použití dedikovaných serverů pro hostování online zápasů. Stejně jako v případě všech her pro více hráčů je síťová infrastruktura klíčová pro spolehlivost a stabilitu online hraní. Dedikované servery umožňují hraní s velmi nízkou latencí, což vede k plynulejším závodům bez lagů.

Michele Caletti, producent v Milestone, k tomu řekl: „Závodní hry jsou nesmírně náročné na využití sítě a odezvu kvůli vytvoření věrohodné akce na trati. Abyste zvládli motorku MotoGP, která se pohybuje rychlostí 300 km/h, potřebujete naprostou přesnost v kolizích a přesnou reprodukci pohybů soupeřů. Díky GameLift je odezva nejen nižší, ale i mnohem konzistentnější. Využití sítě ze strany serveru jako problém v podstatě odpadá, neboť každý hráč má stejný tok dat. A pocit z jízdy na trati je nyní neuvěřitelný!”

„Amazon pomáhá vývojářům snít ve velkém a vyvíjet ještě ve větším. Proto máme radost, že Milestone používá Amazon GameLift, aby potěšil fanoušky MotoGP 19,“ řekl Jen MacLean, celosvětový šéf obchodního rozvoje pro Amazon Game Tech. „GameLift pomáhá vývojářům zajistit vysoce spolehlivou hru více hráčů s nízkou latencí, po které hráči prahnou.“

Veřejné lobby, soukromé lobby a režim Race Director

V MotoGP™19 si hráči mohou procházet veřejné lobby a hledat závody, které vyhovují jejich požadavkům, anebo si díky soukromým lobby mohou vytvořit vlastní, plně nastavitelnou Grand Prix a závodit pouze s přáteli.

Společně se soukromými lobby společnost Milestone poprvé v historii této série zavedla režim Race Director (ředitel závodů), který hráčům umožňuje spravovat každou funkci během zápolení online. Race Director může nastavovat závodní relace a rozhodovat o povětrnostních podmínkách na trati. Během závodu může rozdávat pokuty za nesportovní chování závodníků, stejně jako ve skutečném závodě MotoGP™. Díky režimu TV Director mohou hráči navíc spravovat kamery a překrytí a zachytit tak tu nejúžasnější akci v rámci živých streamů. MotoGP™19 vyjde na Playstation4, Xbox One a PC již 6.6.2019.


DALŠÍ

CGwillWin