Vychází Fade to Silence

Vychází Fade to Silence
20:39, 30.04.2019

Právě dnes vychází postapokalyptická hra na přežití Fade to Silence. Ta se odehrává ve světě, kde vládne věčná zima a sníh a kde protivníkem nejsou jen nebezpeční tvorové, ale i samotné nehostinné prostředí.

Všechny, kdo do světa Fade to Silence vstoupí a pokusí se v něm přežít, čeká nespočet výzev. Krom tvorů, za které by se nemusela stydět nejedna noční můra, a všudypřítomného chladu na ně čeká i krása sněhem pokryté krajiny, silná atmosféra a zajímavý příběh. Součástí hry je i nutnost postarat se sám o sebe a zajistit si nástroje a zbraně, bez kterých se žádný dobrodruh ve zmrzlé divočině neobejde. Během svého prozkoumávání krajiny tak budete nacházet zdroje, ze kterých si budete moc vyrobit jak luk a šípy, tak třeba zbroj, ale i léčivé masti. Postupem času narazíte i na další přeživší, jimž budete moci nabídnout útočiště a kteří vám pomohou s náročnými zkouškami.

Hra počítá i s hráči, kteří se chtějí volně pohybovat po světě a prožívat příběh vlastním tempem, pro ně je zde režim průzkum. Pro otrlé dobrodruhy je připraven režim přežití, který může vést až k „trvalé“ smrti postavy. Titul je k dispozici na platformách PC, PS4 a XONE.


DALŠÍ

CGwillWin