hw
Vďaka HTC Vive sa môžete dostať do Game of Thrones

Vďaka HTC Vive sa môžete dostať do Game of Thrones
11:46, 16.04.2019

Jedna z posledných veľkých HBO produkcií a teda seriálová adaptácia fenoménu Game of Thrones dospela do svojej záverečnej kapitoly, teda minimálne z pohľadu samotného súboju o to najlepšie sedenie v kraji. Pri tejto príležitosti vám spoločnosť HTC umožní prežiť neopakovateľné chvíle počas obrany ľadovej steny a ešte sa pri tomu aj slušne občerstviť. Viac tlačovej správe nižšie.

Klik pro zvětšení (Vďaka HTC Vive sa môžete dostať do Game of Thrones)

HTC Vive Pro otevírá portál do světa Hry o trůny

Návštěvníci zetka. budou mít možnost usednout na Železný trůn a prostřednictvím virtuální reality se připojit k boji za Západozemí. HTC se spojilo s HBO, aby při příležitosti premiéry závěrečné řady seriálu Hra o trůny umožnili fanouškům bránit Zeď osobně. Zážitek bude po omezenou dobu dostupný nejen v zetku., ale také na showroomu holešovické prodejny Alza. V kavárně zetko. bude navíc k vidění i Železný trůn od společnosti HBO, která za celým seriálem stojí.

Trůn i virtuální zážitek budou v zetku. od úterý 16.4. do čtvrtka 18.4.2019. Zájemci, kteří nestihnou navštívit zetko., se k obraně Západozemí budou moci připojit v holešovické prodejně Alza až do 30.4.2019.

Za hranicí filmového plátna

Virtuální realita umožní fanouškům nejúspěšnějšího seriálu stanice HBO překročit hranici filmového plátna a vstoupit do světa jejich oblíbených hrdinů, který je obklopí. Poprvé tak nebudou pouze čekat, co se odehraje, ale aktivně se do děje zapojí. HTC Vive Pro jim přitom poskytne volnost, špičkový obraz a precizní sledování pohybu rukou.

„Velice nás těší, že si HBO vybralo pro tento zážitek právě systém HTC Vive Pro,“ doplnila obchodní ředitelka HTC pro střední a východní Evropu Petra Razić. „Věřím, že fanoušci při obraně Západozemí ocení nejen špičkový obraz, ale také volnost pohybu.“

Virtuální realita a film

Kromě možnosti nahlédnout do světa seriálu Hra o trůny lze prostřednictvím virtuální reality navštívit i další filmové trháky. V obchodě Viveport naleznou uživatelé například zážitky Star Wars: Trials on Tatooine, Star Wars: Droid Repair, či titul Spider-Man: Homecoming VR. Nejkomplexnější je pak hra Ready Player One: OASIS beta. V ní hráči cestují po různých koutech světa OASIS ze snímku Stevena Spielberga Ready Player One a snaží se dosáhnout nejlepšího skóre ze všech. Zajímavý je i fakt, že proslulý režisér technologii využíval již při natáčení filmu.

O seriálu Hra o trůny

Nejsledovanější seriál v historii HBO a celosvětový televizní fenomén Hra o trůny se vrací se svou osmou a poslední řadou. Epická sága, natočená podle bestsellerové románové řady George R. R. Martina, se odehrává ve fantazijním světě, kde, stejně jako v tom skutečném, žijí ambiciózní muži a ženy, lidé čestní i nečestní. V Sedmi královstvích Západozemí získá ten, kdo usedne na Železný trůn, obrovskou moc. Seriál pojednává o vzestupu a pádu několika rodin, kteří se jí chtěli chopit za každou cenu. Je to příběh o pokrytectví a zradě, ušlechtilosti a cti, dobývání a triumfu. Ve Hře o trůny buď zvítězíte, nebo zemřete.


DALŠÍ

CGwillWin