hw
speciál
Nové notebooky Acer Aspire pokrývají široké spektrum potřeb uživatelů

Nové notebooky Acer Aspire pokrývají široké spektrum potřeb uživatelů
Nové notebooky Acer Aspire pokrývají široké spektrum potřeb uživatelů
11:40, 12.04.2019

Společnost Acer včera odhalila nejnovější aktualizace a nové modely své oblíbené řady notebooků Aspire. Řada Aspire využívající operační systém Windows 10 uspokojuje širokou škálu potřeb uživatelů. Tato řada pokračuje v překonávání soupeřů tím, že se může pochlubit nejnovějšími procesory i grafikami a Full HD displeji s úzkými rámečky. Níže si představíme tři největší tahouny, trojku, pětku a sedmičku.

Klik pro zvětšení (Nové notebooky Acer Aspire pokrývají široké spektrum potřeb uživatelů)

Acer Aspire 7: bleskový výkon

Acer Aspire 7 cílí na uživatele toužící po rychlém notebooku, který si mohou vzít kamkoli — například na profesionály, designéry a tvůrce obsahu — Acer Aspire 7 není jen krásný, s kovovým horním krytem i okolím klávesnice, ale poskytne také vysoký výkon s neuvěřitelnou grafikou, rychlým procesorem a vynikajícím zvukem. Je osazen procesorem Intel® Core™ i7 osmé generace, nejnovější grafikou NVIDIA® GeForce® GTX a až 16 GB paměti DDR4. Aspire 7 tak má dostatek výkonu pro snadnou práci na mnoha úlohách najednou i s aplikacemi náročnými na výkon.

Nová úroveň produktivity

Aspire 7 poskytuje profesionálům výhodu, protože hravě zvládne tvorbu i úpravu bohatého obsahu. Otvírání a úprava velkých souborů není díky rychlé paměti DDR4 s kapacitou až 16 GB, až 1TB PCIe NVMe SSD v režimu RAID 0 a až 2TB pevnému disku, žádným problémem. Uživatelé mohou díky podsvícené klávesnici pohodlně pracovat v jakémkoli prostředí.

Na svém 15,6" Full HD IPS displeji s technologií Acer Color Intelligence™ přináší Aspire 7 bezkonkurenční obraz s intenzivnějšími odstíny a jemnějšími detaily. Je vybaven technologií Acer TrueHarmony™ a poskytne tak hlubší basy a vysokou hlasitost pro všechny přehrávané zvuky. Také nabízí neuvěřitelné herní zážitky, které z něj dělají skutečného miláčka davů.

Aspire 7 nabízí rozsáhlé možnosti připojení, nezáleží tak na tom, jaké příslušenství k němu bude připojeno. Má celou řadu portů včetně HDMI a USB 3.1. Také nabízí silné a rychlé bezdrátové připojení díky 802.11ac 2x2 Wi-Fi s technologií MU-MIMO.

Notebook je navržen pro snadné používání na cestách. Uživatelé se pro snadnější a bezpečnější přístup mohou přihlásit do Windows pomocí vestavěné dotykové čtečky otisků prstů prostřednictvím Windows Hello. Díky osobní digitální asistentce Microsoft Cortana mohou uživatelé pomocí hlasového příkazu přejít do hands-free režimu. Precision TouchPad uživatelům pomáhá pracovat efektivněji a Aspire 7 se může pochlubit také certifikátem Skype for Business.

Klik pro zvětšení (Nové notebooky Acer Aspire pokrývají široké spektrum potřeb uživatelů)

Acer Aspire 5: výkonný, praktický a funkcemi nabitý pro každodenní práci s počítačem

Acer Aspire 5 je zaměřen na rodinné příslušníky, blogery, fotografy a nadšence, kteří potřebují více výkonu a bohatší funkce. Byl navržen tak, aby nabídl mobilitu a stylový vzhled. Může se pochlubit horním krytem z pískovaného hliníku a tloušťkou pouhých 17,95 mm, přitom je osazen až 15,6" Full HD IPS1 displejem, procesorem Intel® Core i7™ osmé generace a grafikou NVIDIA GeForce MX250 nebo procesorem AMD Ryzen™ Mobile druhé generace s grafikou Radeon™ Vega a dedikovanou grafikou Radeon RX 540. Aspire 5 tak poskytne vynikající výkon, rychlejší načítání aplikací i plynulejší práci s více aplikacemi najednou. Konstrukce s pouhých 7,82 mm úzkými rámečky okolo displeje nabízí větší plochu viditelného obrazu a Full HD IPS1 displej společně s technologií Acer Color Intelligence poskytuje ostré a věrné barvy. Díky technologii Acer TrueHarmony™ si uživatelé vychutnají hudbu i filmy s čistým, realistickým zvukem.

Společně s pohodlím volitelného snímače otisků prstů pro snadné přihlašování může notebook nabídnout kompatibilitu s osobní digitální asistentkou Cortana. Ta je další výkonnou funkcí systému Windows 10, která nabízí svobodu hlasového ovládání. Jeden z USB portů podporuje nabíjení zařízení i při vypnutém notebooku, takže připojený telefon nezůstane bez napájení .

Aspire 5 s pokročilými schopnostmi a jemně vyladěným designem, který uspokojí i náročnější uživatele, podporuje práci s náročnými multimédii, což z něj dělá ideální volbu pro každého, kdo tvoří a sdílí obsah na cestách. Ať už jde o úpravu fotografií či online publikování, je Aspire 5 pro uživatele hledající lepší multimediální výkon klíčovým nástrojem.

Klik pro zvětšení (Nové notebooky Acer Aspire pokrývají široké spektrum potřeb uživatelů)

Acer Aspire 3: skvělý poměr cena/výkon, multimediální stroj na práci, školu i zábavu

Aspire 3 byl navržen tak, aby udržoval uživatele aktivní, odhodlané a v pohybu. Jde o stylový klasický notebook s neuvěřitelně štíhlým tělem, působivou vzorovanou povrchovou úpravou a 14", 15,6" nebo 17,3" Full HD 1080p displejem, který poskytuje živé, ostré a věrné barvy.

Aspire 3 využívá výkonný procesor Intel® Core i7™ osmé generace a grafiku NVIDIA GeForce MX230 nebo procesory AMD Ryzen™ Mobile s grafikou Radeon™ Vega a diskrétní grafikou Radeon RX 540. Díky až 512GB PCIe SSD a 1TB HDD bude k dispozici spousta místa pro multimédia, fotografie i pracovní projekty.

Aspire 3 je také vybaven až 16 GB paměti DDR4, technologií Acer BluelightShield™, která může pomoci ochránit zrak, portem HDMI či třemi USB. 17,3" verze je navíc dodávána i s vestavěnou DVD mechanikou. Precision TouchPad je mnohem citlivější a přesnější než tradiční touchpady a chiclet klávesnice poskytuje skvělou haptickou odezvu. Silný a konzistentní bezdrátový signál je zajištěn strategicky umístěnou bezdrátovou 802.11ac anténou.

A jak na tom bude cena?

Notebooky Acer Aspire 3 budou v oblasti EMEA k dispozici v květnu za cenu od 349 a 379 €. Notebooky Acer Aspire 5 budou v oblasti EMEA k dispozici v srpnu za cenu od 499 € .Notebooky Acer Aspire 7 budou v oblasti EMEA k dispozici za cenu od 999 € . Nové notebooky Aspire 7, 5 a 3 byly představeny na tiskové konferenci next@acer konané v New Yorku, kde společnost Acer ukázala řadu nových zařízení a řešení pro hráče, tvůrce, rodiny, studenty a profesionály. Pro více informací navštivte tento odkaz.

Klik pro zvětšení (Nové notebooky Acer Aspire pokrývají široké spektrum potřeb uživatelů)


CGwillWin