Xbox Game Pass rozšíří velké pecky

Xbox Game Pass rozšíří velké pecky
07:31, 11.04.2019

Nový měsíc a Xbox Game Pass se hlásí s novými tituly, které si předplatitelé budou moci užít bez omezení. A pokud budu mluvit za sebe, tak je to našlápnutá šestice titulů, no pojďte se sami podívat.

Už ode dneška je dostupný Prey, Arkane Studios udělali Prey po svém a vyšlo to, tohle je nejblíž hernímu stylu Bioshocku za poslední roky. Dále je dnes dostupný Golf Club 2, který sice nenadchne grafikou, ale herními mechanikami si fanoušky golfu opravdu získal.

Dále následuje Monster Hunter: World (18.4.), což je hra, které jsem se nebál dát absolutní hodnocení a hra je neustále obohacovaná novým obsahem zdarma, i rok po jejím vydání. Pak dorazí druhá sezóna nedávno uzavřeného Walking Dead od zaniklých Telltale games - The Walking Dead: A New Frontier (18.4.).

Na závěr měsíce je tu Life is Strange 2 (24.4.), což asi nepotřebuje větší představování a hlavně dorazí chvíli před vydáním třetí epizody z této hry, která je naplánovaná na začátek května. A nakonec 25.4. dorazí Resident Evil 5, což je nejlepší kooperativní Resident Evil, který vyšel a jeho verze pro XONE celkem úspěšně schovává stáří hry a neubírá jí na zábavnosti.

Pokud vlastníte Xbox One a přemýšlíte o předplatném Xbox Game Pass, tak je ta nejlepší chvíle. Právě probíhá akce na 3+3 měsíce zdarma, které můžete zakoupit za příjemných 799Kč tedy za polovic. Můžete koupit ihned online třeba zde.


DALŠÍ

CGwillWin