Krysy dosiahli GOLD status

Krysy dosiahli GOLD status
12:02, 10.04.2019

Z nadpisu tejto krátkej novinky by mal každý herný znalec, teda každý jeden nadšený zberateľ neortodoxných projektov pochopiť, o čom tu je reč. Akčná adventúrka A Plague Tale: Innocence, ktorej prímesou majú byť zaujímavé logické hádanky, sa totižto dočkala definitívneho ukončenia vývoja a tak už nič nebráni tomu, aby sa na nás vyhrnuli všetky tie morom nakazené krysy a postavili nám do cesty hromadu zábavných prekážok. A Plague Tale: Innocence vychádza 14. 5. 2019 na PC, PS4, XOne a to aj s CZ titulkami. Nižšie vás čaká tlačová správa spoločnosti Comgad.

Ve hře A Plague Tale: Innocence se přidáte k Amicii a Hugovi na chmurné výpravě, která je vyvede z dětství rovnou do kruté reality 14. století, na kterou nejsou vůbec připraveni. Pronásleduje je záhadná a nebezpečná inkvizice a navíc se na každém kroku schovávají před krysami a podezíravými nerudnými obyvateli, zatímco se zoufale snaží najít bezpečné útočiště – tohle je teď jejich život a vy je musíte nehledě na veškerá protivenství dovést do bezpečí.

Hlavní hrdinové:
  • AMICIA DE RUNE… přestože je Amicii teprve 15 let, je po všech stránkách silnou ženou. Je nezávislá, zdatná a zběhlá v umění lovu, kterému ji naučil její otec. Když vyrůstala, s bratrem téměř nepřišla do styku. Nebude však trvat dlouho a právě jejich vzájemné pouto jim pomůže přežít.
  • HUGO DE RUNE… mladšímu Hugovi je teprve pět let. Je to křehký chlapec stižený neznámou chorobou, kvůli které musel většinu svého života strávit zavřený ve svém pokoji. O světě venku má pramalou představu, avšak navzdory všem jeho nástrahám a nebezpečím mu dává přednost před svým dřívějším vězením.
  • INKVIZICE… 14. století se ve Francii nese ve znamení nemocí a války. Inkvizice z dosud neznámého důvodu pronásleduje děti šlechtické rodiny de Rune a touží se zmocnit mladšího ze sourozenců. Jelikož Amicia a Hugo nemají dost síly na přímou konfrontaci se statnými vojáky, musejí při útěku využívat lstí a úkrytů.
  • KRYSY… krysy se v nezadržitelných proudech šíří celým územím Francie. Nekontrolovatelné hordy nenasytných hlodavců si neúprosně razí cestu vesnicemi zmítanými morem, loukami a bitevními poli a nelítostně požírají vše živé. Jen světlo ohně – zdá se – dokáže mračno této hrozby zpomalit.

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin