Akce Control od Remedy vyjde během léta

Akce Control od Remedy vyjde během léta
04:18, 13.03.2019

Finský tým Remedy se do myslí hráčů tučným písmem zapsal především díky dvojici dílů značky Max Payne, na které o pár let později navázal neméně úspěšný titul Alan Wake. Poté si Remedy pláclo s Microsoftem a vydalo akci Quantum Break, která sbírala hodně rozporuplná hodnocení. Na vytvoření druhého Quantum Break si nakonec Remedy s Microsoftem nepláclo, a tak museli vývojáři zkusit štěstí jinde.

Jejich nový projekt s názvem Control, jenž na první pohled hodně připomíná právě Quantum Break, zaujal vydavatelství 505 Games, které se rozhodlo do projektu investovat. Poměrně dlouho víme, že by Control mělo vyjít v průběhu letošního roku. Nově jsme se díky magazínu Game Informer dozvěděli, že hra vyjde již během léta. Na velké tituly relativně suché letní měsíce by tedy letos měly mít jasného favorita.

Níže se můžete podívat na nový rozhovor s vývojáři, kteří popisují a ukazují speciální schopnosti hlavní protagonistky Jesse Faden. Nejzajímavěji určitě působí telekineze, levitace a využívání netradiční zbraně.


DALŠÍ

CGwillWin