Assetto Corsa Competizione se novou aktualizací přiblížila plné verzi

Assetto Corsa Competizione se novou aktualizací přiblížila plné verzi
23:51, 09.03.2019

Early access verze závodního simulátoru Assetto Corsa Competizione dostala v pořadí již pátý update, který přináší další nálož obsahu a vylepšení. Mezi největší novinky patří okruh v italské Monze a vůz Nissan GT-R GT3 (modelové roky 2015 a 2018). Vývojáři se ale zaměřili také na optimalizaci a zlepšení stability, díky čemuž mohl být zvýšen počet aut v jednotlivých závodech. Posunu kupředu se dále dočkal třeba déšť nebo multiplayerový kód.

Čerstvý pátý velký update je zároveň posledním před vydáním plné verze, která stále cílí na první kvartál letošního roku. Vzhledem k lehkému zpoždění předchozích aktualizací je ovšem možné, že se vydání posune do druhé kvartálu. První půlku letošního roku by ale autoři stihnout měli. Assetto Corsa Competizione si aktuálně můžete zakoupit v early accessu na Steamu za 45 euro.

O konzolových verzí zatím autoři nemluví, ale je možné, že se na časem také dostane. Právě konzolové verzi původního Assetta, na které Competizione navazuje, jsme se podrobně věnovali v recenzi.


DALŠÍ

CGwillWin