Anthem údajne zničil hráčovi PlayStation 4

Anthem údajne zničil hráčovi PlayStation 4
17:48, 04.03.2019

EA a ich donedávna viacmenej spoľahlivý zdroj ziskov s logom BioWare, sa začína opäť dostávať do nelichotivej situácie. Anthem je jednak totálne neúspešným projektom v zmysle kritikov a ich známok, ale čo je ešte horšie, samotný hráči začínajú tuto loot-akciu reklamovať a to z rôznych dôvodov.

U veľkej skupinky jej majiteľov sa totižto začal objavovať zásadný problém v zmysle zaseknutia konzole PS4 a XOne. Často musia celú vec riešiť tvrdým reštartom, ba dokonca aj niekedy vytiahnuť prívod energie zo steny, aby mohli stroj uviesť zase do chodu. Anthem im jednoducho padne na hubu ako opilec na chodníku.

Celá táto situácia však má aj tradičnú špičku ľadovca, ktorú priniesla správa jedného konkrétneho človeka, ktorý tvrdí, že mu Anthem zlikvidoval PlayStation 4. Po spadnutí hry sa už PS4 podľa jeho slov nechce zapnúť a nepomáha nič ako tento stav zvrátiť. Sám poškodený kontaktoval SONY PlayStation podporu, ktorá mu však ani po dlhej diskusii nedokázala nijako pomôcť. Dávajte si teda pozor, v prípade že vás cez všetko Anthem chytil za srdce, aby ste nakoniec nemuseli platiť viac než len za hru.


DALŠÍ

CGwillWin