Podívejte se na nové záběry z detektivky The Sinking City

Podívejte se na nové záběry z detektivky The Sinking City
23:20, 28.02.2019

Detektivní adventura The Sinking City od ukrajinského studia Frogwares se po čase připomíná novým gameplay trailerem, který se zaměřuje na samotné vyšetřování. Právě na detektivní práci byly postaveny i předchozí hry studia, jež čerpaly z univerza Sherlocka Holmese, takže není překvapivé, že bude vyšetřování různých záhad jedním z hlavních pilířů i v případě The Sinking City. Tentokrát se ovšem autoři inspirovali díly od H. P. Lovecrafta.

Hra nabídne i akční pasáže a prvky ze survival žánru. To vše v otevřených a zároveň temných kulisách města Oakmont ve 20. letech 20. století. Vývojáři kladou velký důraz na volnost vašeho postupu. Při pohledu na mapu města na vás tedy nebudou čekat žádné ukazatele, úkoly nebo otazníky. Celou oblast budete muset postupně prozkoumat a jednotlivé úkoly v ní hledat, což je pro open world hru zajímavý a netradiční přístup.

Na finální produkt si ovšem bohužel počkáme o něco déle. The Sinking City mělo na PC a konzole PS4 a Xbox One původně vyjít již 21. března/marca. Toto datum ale postupně zmizelo ze Steam stránky hry, kde bylo nahrazeno nic neříkajícím rokem 2019. Datum vydání ostatně nenajdeme ani v nejnovější ukázce níže. Amazon začal na svých stránkách uvádět datum 31. května/mája. Samotní autoři ovšem zatím o novém datu mlčí. Radostnější zpráva se týká české lokalizace, která by měla ve formě titulků zamířit kromě PC i na konzoli PlayStation 4.

Pokud se chcete o The Sinking City dozvědět více, tak vás odkážu na Filipovi dojmy z Gamescomu.


DALŠÍ

CGwillWin