Slovenská strategie Workers & Resources: Soviet Republic má datum vydání

Slovenská strategie Workers & Resources: Soviet Republic má datum vydání
23:54, 22.02.2019

Strategie Workers & Resources: Soviet Republic, která na sebe poprvé upozornila na loňské výstavě Game Access v Brně, vypadá nemírně propracovaně a zajímavě. Hra vzniká pod hlavičkou košického studia 3Division, ale velkou část hry vytvořil pouze jediný vývojář Petr Adamčík. Workers & Resources: Soviet Republic na první pohled zaujme zejména svým zasazením. Jako hráče vás čeká budování socialistické republiky v druhé polovině minulého století.

A když říkám budování, tak myslím vše od stavění budov přes dopravu až po správu průmyslu, surovin a obyvatel. Vzhledem k tomu, že se bavíme o zřízení podle sovětského vzoru, tak musíte počítat s plánovaným hospodářstvím. Míru uzavřenosti nebo naopak otevřenosti vaší země si ale budete do velké míry určovat sami. Hra se věnuje rokům 1960 až 1990, takže se můžete těšit na budování obřích sídlišť a přepravu pomocí typických dopravních prostředků té doby.

Čerstvě jsme se dozvěděli, že Workers & Resources: Soviet Republic vstoupí do early accessu na Steamu již 15. března/marca. Tam hra stráví přibližně jeden až dva roky. Vše ale bude záviset na zájmu a přijetí od hráčů. Právě zpětná vazby od hráčů by měla pomoct i v následném rozšiřování a vylepšování herního zážitku. Podrobné informace naleznete na Steam kartě hry.


DALŠÍ

CGwillWin