Overkill’s The Walking Dead je stále v pláne aj pre konzole

Overkill’s The Walking Dead je stále v pláne aj pre konzole
11:51, 21.02.2019

Kooperačná zombie akcia Overkill’s The Walking Dead, mala byť veľkým investičným úspechom spoločnosti Starbreeze Studios a jej vydavateľskej sekcie. Skončilo to však mierne povedané slušným fiaskom, keďže hra ako taká to začala schytávať od novinárov a v konečnom dôsledku aj od spotrebiteľov.

Výsledkom bolo ono pomyselné otvorenie "skazenej konzervy", ktorá razom navalila na Starbreeze hromadu interných problémov, ktoré vôbec neboli striktne len o finančnej situácii. Skrátená verzia hovorí; o vyšetrovaní švédskeho úradu pre hospodársku kriminalitu, ktorý spozoroval podivný predaj akcií v hodnote 18,6 milióna eur, krátko pred vyhlásením o finančných problémoch firmy.

V súčasnosti je vec stále otvorená, každopádne veľa ľudí sa v tomto smere obáva o zrušenie plánovaného portu Overkill’s The Walking Dead na PS4 a XOne. O ten sa má v zmysle vydania postarať našťastie spoločnosť 505 Games, ktorá sa ohradila voči akémukoľvek zrušeniu portov a toho dôkazom je aj ich twitter status nižšie. Mimochodom samotný Starbreeze nedávno predal späť práva na System Shock 3 pôvodným majiteľom, aby aspoň čiastočne zmiernil straty.


DALŠÍ

CGwillWin