Další zajímavá česká hříčka již brzy v předběžném přístupu

Další zajímavá česká hříčka již brzy v předběžném přístupu
20:21, 19.02.2019

Dnes k nám dorazila spousta informací ohledně nejnovějšího počinu studia McMagic Productions, tvořeného pouze jedním vývojářem, kterým je Martin Markus Mastný. Ten nyní tedy pilně pracuje na hře The Wild Age, která vstoupí 7.3.2019 na Steamu do předběžného přístupu. A oč půjde? Jedná se, dle slov autora, o micro management strategii ve stylu tower defense.

Bude určena hlavně pro pohodové a klidné hraní, které nabízí odpočinek od uspěchaného reálného života. Ve hře se zhostíme role nového vládce, který má za úkol vytvořit na několika ostrovech novou, plně samostatnou osadu. Bude nutné najmout vesničany a splnit hlavní úkol pro každý ostrov. Nebude to ale snadné, během noci útočí nebezpeční goblini s cílem zabránit Vašemu snažení.

Jako vládce můžete pouze rozdávat rozkazy pomocí jediné suroviny ve hře (mincí). A Vaši vesničané plní úkoly a svoje role dle vašeho rozhodnutí. Splnění cíle není vždy jednoduché a máte spoustu možností pro rozvoj vaší strategie. K tomu vám dopomohou odměny za splnění úkolů v hlavní kampani.

Ve hře je k dispozici několik avatarů a mountů, přičemž každý z nich má odlišné atributy, které mění přístup k výsledné strategii. Dále si budeme moci vybrat z několika druhů petů, kteří nás budou následovat a pomáhat. Bude také možnost upravit si vzhled mincí, měšce na mince a erbu osady. Pro odemčení některých možností bude nutno plnit hlavní úkoly v kampani. Kdykoliv je možné si změnit postavu a vybavení a pokračovat tak s novou postavou v již rozehrané hře. Níže mrkněte na video pro představu o tom, jak se hra bude vlastně hrát. A jako třešnička na dortu - titul bude obsahovat i českou a slovenskou lokalizaci.

DALŠÍ

CGwillWin