Apex Legends možná rozšíří solo a duo režimy

Apex Legends možná rozšíří solo a duo režimy
23:59, 10.02.2019

Apex Legends dokázalo pořádně rozvířit vody multiplayerových akcí. Týden zpátky jsme přitom o existenci nové free-to-play battle royale hry od EA a Respawnu vůbec nevěděli. Sázka na okamžité vydání se ale jednoznačně vyplatila. Za pouhé tři dny od vydání si hru vyzkoušelo více než 10 milionů hráčů, z nichž celý milion byl aktivní v jednu chvíli. Našlápnuto má tedy Apex Legends více než slibně.

Zda si hra udrží popularitu i v dlouhodobém měřítku, ovšem rozhodnou až činy vývojářů v následujících měsících. Dalšímu rozšíření by mohlo pomoct třeba přidání režimu pro jednoho, dva hráče nebo čtyři hráče. Zatím si lze totiž Apex zahrát pouze ve tříčlenném týmu. Právě možnost hrát osamotě nebo pouze s jedním spoluhráčem je možná blízko.

Uživatel s přezdívkou ShiinaBR, který se věnuje převážně novým zprávám o Fortnite, se totiž začat prohrabávat kódem Apexu, v němž našel zmínku o solo a duo režimech. Respawn zatím nic z toho nepotvrdili, takže nejde rozhodně o nic definitivního a potvrzeného. Na druhou stranu by podobný krok dával rozhodně smysl.


DALŠÍ

CGwillWin