Detaily o betě The Division 2

Detaily o betě The Division 2
16:11, 31.01.2019

Zatímco tento víkend budeme moci úplně všichni vyzkoušet demo Anthem. Na příští víkend se chystá přímá konkurence z žánru "loot shooter". Ubisoftí The Division 2 vypadá nadějně a slibuje napravení chyb prvního dílu a oživení konceptu pro větší spokojenost hráčů. Ale nepředbíhejme, hru jsme ještě neviděli a nehráli. A je šance že to zkusíme příští "víkend".

Už ve čtvrtek 7.2.2019 v 10:00 se otevřou dveře do Private Beta (klienta si půjde stáhnout o den dříve). Aktuálně zaručený přístup je pouze pro majitele před objednávek a to jakékoliv edice. Ostatní se mohli přihlásit pomocí formuláře na oficiálních stránkách, ale zaručený přístup do bety není. Podle naplněnosti serverů bude Ubisoft ostatní průběžně zvát.

Klik pro zvětšení (Detaily o betě The Division 2)

A co všechno půjde v betě vyzkoušet? Je toho celkem rozumná porce, která dá okusit všem hlavním částem hry. Vyzkoušíme 2 příběhové mise (Grand Washington Hotel a Jefferson Trade Center). K dispozici bude 5 bočních misí a nějaké další aktivity v otevřeném světě. Pro PvP resprektive PvPvE tu bude východní Dark Zone, která slibuje mnoho změn oproti prvnímu dílu. A pak Skirmish 4v4 mód, který má nabídnout čistokrevný PvP. Nakonec ochutnáme End Game obsah (začne až 8.2.) v podobě jedné Invaded mise, což zatím netušíme co je, a k vyzkoušení budou 3 různé specializace agenta.


DALŠÍ

CGwillWin