recenze
Mlsný Leon

Mlsný Leon - recenze
Mlsný Leon - recenze
12:00, 02.02.2019

Nasledujúci text nebude v súvislosti s nízkou vekovou hranicou segmentu spoločenských hier v mojom prípade žiadnou premiérou. Stačí si spomenúť na demoláciu plastového iglu vďaka projektu Igloo Mania z konca minulého roku. Ostávame dnes dokonca aj v rovnakej kategórii distribútora (pozdravujem lokálny Blackfire) a znižujeme vekový strop o jeden celý šťastný detský rôčik.

Názov Mlsný Leon by určite ocenili aj nemeckí producenti filmov pre dospelých.

Klik pro zvětšení (Mlsný Leon - recenze)

Hladný chameleón Leon (hotová básnička) je fakticky podstatnou pýchou celého balenia tejto zábavy pre deti nad štyroch rokov. Aby mohol s chuťou a gráciou požierať rôzne druhy hmyzu, väčšinou okrídleného, potrebuje na svet vyplaziť svoj neuveriteľne dlhý jazyk. Leon je však už od mala dosť ospalý tvor a ešte než stihne do seba strčiť všetku tú háveď, čo mu sadne takpovediac na lep, často zadrieme spánkom spravodlivých. No a tu prichádzajú na rad naše malé ratolesti. Stačí, aby si do ruky zobrali umne vytvorené lapače hmyzu (s nejakou tou inšpiráciou v prírode) a čo najrýchlejšie ukradli Leonovi všetky dobroty z jeho vlastného taniera.

Leon potrebuje do seba strčiť pár alkalických článkov, ktoré tradične v balení nenájdete.

Klik pro zvětšení (Mlsný Leon - recenze)

Celá pointa snahy zúčastnených (detičky v počte 1 až 4) spočíva však v opatrnosti. Máte na celú hru vyčlenený len určitý časový úsek, počas akého je nutné spomínanou gumovou prísavkou nabrať čo najviac papierových žetónov a hodiť si ich pred seba. Každý jeden má svoje bodové ohodnotenie a na konci tejto desaťminútovej záležitosti sa všetky získané body spočítajú a vyhlási sa poradie. Leon je však nepredvídavý a spí len vtedy, kedy uzná za vhodné. Ak sú jeho obrovské guľaté oči zatvorené, deti môžu zbierať body koľko vládzu, ak sa však otvoria a on na svojom hodvábnom jazyku ucíti cudzí dotyk, švihom blesku stiahne jazyk do úst a je koniec celej hry.

Deti si tu cibria postreh a zručnosť svojich ručičiek.

Klik pro zvětšení (Mlsný Leon - recenze)

Testoval som túto zábavnú záležitosť pre najmenších na vlastnej a čerstvo dvojročnej dcére, ktorej sa samozrejme ešte nedalo vysvetliť úplne presné základy ako na vec, avšak minimálne celkové spracovanie veľkého zeleného a interaktívneho Leona jej vyčarovalo úsmev s prímesou údivu na tej krásnej tváričke. Jazyk sa zasúva a vysúva manuálne rovnako ako aj automaticky, čiže Leon môže mimo svojho hlavného účelu poslúžiť aj ako bežná hračka so zvukmi. Apropo, hlas a efekty má tento zelený kamarát viac ako vtipné a myslím, že sa ho vaše deti nijako báť nebudú. Práve pre nich je určený Mlsný Leon, ktorý ponúka precvičovanie základných vlastností ako je postreh a pohotová reakcia. V súčasnosti je táto hra dostupná takpovediac za facku a ak ju ešte doma nemáte a pobehuje vám už po byte vhodný lovec hmyzu aj s kamarátmi, neváhajte a kupujte.

Leon má dva režimy obtiažnosti, ktorými môžete jeho reakcie spomaliť, alebo naopak zrýchliť.

Klik pro zvětšení (Mlsný Leon - recenze)

Koupit hru

Za poskytnutí hry na recenzi děkujeme společnosti Blackfire

Klik pro zvětšení (Mlsný Leon - recenze)

SUPER
90%
CZECHGAMER
Ideálna a instantná zábava pre skoro narodených

CGwillWin