Nová desková hra Journeys in Middle-earth

Nová desková hra Journeys in Middle-earth
10:13, 12.01.2019

Jestli jako já nemáte nikdy dost Pána prstenů, rozhodně si nenechte ujít novinku, kterou pro nás oznámili borci z FantasyFlightGames. Deskovka pro 1-5 hráčů bude plně kooperativní hra s doprovodnou aplikací, podobný model jako třeba Panství hrůzy. Hráči se za dobrodružstvím vydají v kůži známých hrdinů Tolkienova světa v jednotlivých dobrodružstvích, které budou součástí rozsáhlé kampaně.

Klik pro zvětšení (Nová desková hra Journeys in Middle-earth)

V Core setu bude 6 hrdinů, které vám jistě přineseme v dalších novinkách, jak bude FFG postupně odhalovat. Součástí balení bude také sada mapových dílů, které reprezentují buď krajinu, po které se pohybujete, nebo menší jakoby arénu pro bojová a "intimnější" setkání. Nepřátele bude ovládat také aplikace a budou to všichni, jaké asi v tomto světě čekáte - od špinavých skřetů přes krvežíznivé vrrky, až po smradlavé troly. Rozhodování v těžkých situacích, spojení sil a kooperace budou klíčové pro váš úspěch.

Klik pro zvětšení (Nová desková hra Journeys in Middle-earth)

A to není všechno, naše vydavatelství Blackfire dokonce oznámilo českou lokalizaci této hry, takže i pro anglicky nehovořící bude hra bez problémů dostupná, a to hned v dubnu.

DALŠÍ

CGwillWin