Další ochutnávka z rozšíření Children of the Empire

Další ochutnávka z rozšíření Children of the Empire
17:45, 03.01.2019

Mimo první tří klanů, o kterých jsme mluvili v předchozím článku, se v novém rozšíření od FantasyFlightGames ke hře Legend of the Five Rings s názvem Children of the Empire setkáme také se dvěma dalšími - Crab (krab) a Scorpion (škorpion). A zatímco takoví Lvi nebo Fénixové staví na své cti, ne všichni sdílejí stejné iluze. Prémiové rozšíření Children of the Empire bude obsahovat 234 karet rozdělených mezi 7 Velkých klanů. Neváhejme a pojďme si tedy představit další dva:

Škorpion - "Železné odhodlání"

Klik pro zvětšení (Další ochutnávka z rozšíření Children of the Empire)

Škorpioni vše podřizují smyslu pro povinnost a císaři slouží po svém. Pro čest mají vlastní pravidla a způsoby jejich konání se ostatním klanům často moc nelíbí. Jejich metody jsou nepředvídatelné, ale právě o to účinnější. Jedy jim nejsou cizí (a nebyly ani v základní hře), klíčové proto budou způsoby, jak je rychle získat. Zpomalení a oslabení nepřítele, který se snaží využívat schopnosti, dalšího vyzvat na duel a nebrat v potaz psaný text na kartě, Škorpioni se prostě nevzdají, jakkoliv černě to pro ně bude vypadat.

Krab - "Železná vůle"

Klik pro zvětšení (Další ochutnávka z rozšíření Children of the Empire)

Klanu Krab nejde o slávu, ta pro ně představuje pouze rozptýlení, které si nemohou dovolit. Všechno, co není bezpečnost Rogukan, je druhořadé. V tomto klanu jsou jedni z nejlepších a nezkušenějších bojovníků v celé říši. A vojenské duely budou vaše alfa i omega - pokud zvládnete udržet své postavy naživu, nedáte svým soupeřům ani vydechnout. Svou čest můžete obětovat na úkor vyššího počtu vojáků nebo jejich vybavení, protože pro klan Krab je to pouze malá cena za vítězství a tedy splnění své povinnosti.


DALŠÍ

CGwillWin