hw
Spoločnosť Genesis umožní konzolám využívať klávesnicu a myš

Spoločnosť Genesis umožní konzolám využívať klávesnicu a myš
09:59, 28.12.2018

Firma Genesis už toho na našom webe dokázala spropagovať pomerne dosť a tak vás určite neprekvapí ani ich aktuálny produkt s označením Tin 200, ktorý sa chce zaradiť ku ďalšiemu pojítku medzi PC a konzolami. Ide o adaptér schopný bez akéhokoľvek dodatočného softwaru umožniť využívanie myši a klávesnice u konzol Xbox One, PlayStation 4 (aj 3) a Nintendo Switch. Nasleduje tlačová správa.

Klik pro zvětšení (Spoločnosť Genesis umožní konzolám využívať klávesnicu a myš)

Herní konzole? Už nejen s gamepadem!

Genesis Tin 200 je revoluční adaptér, který umožňuje použití myši a klávesnice s konzolemi PS4, PS3, Xbox One a Nintendo Switch.

Genesis Tin 200 nejen usnadňuje hru a výrazně zvyšuje herní zážitek, ale umožňuje také hraní herních titulů, které byly dosud hratelné jen pomocí gamepadu. Adaptér stačí jednoduše připojit dle návodu, bez nutnosti instalace jakéhokoliv softwaru nebo dodatečné konfigurace.

Malý adaptér, velké možnosti

Genesis Tin 200 je malý adaptér, který poskytuje velké množství možností. Použití myši a klávesnice s konzolemi vám usnadní hru a zajistí náskok před vašimi soupeři. Pomocí adaptéru zapojíte do hry větší množství ovládacích kláves, které umožňují nejen preciznější pohyb a zamíření, ale i rychlejší reakci.

Vývojový firmware

Trh her a herních příslušenství se neustále vyvíjí, proto byl adaptér Genesis Tin 200 naprojektován s ohledem na budoucí vývoj v tomto segmentu. Adaptér umožňuje aktualizaci firmwaru prostřednictvím USB (vyžaduje se počítač). V současnosti jsou klávesy přiřazeny automaticky, připravovaná aktualizace firmware pak umožní ruční nastavení podle vlastních preferencí.

Kompatibilita

Adaptér je kompatibilní s většinou zařízení dostupných na trhu. I přes veškeré úsilí nelze zaručit kompatibilitu se všemi zařízeními dostupnými na trhu. V případě jakýchkoliv problémů s manipulací, nebo fungováním adaptéru si prohlédněte záložku "Podpora" na naší webové stránce genesis/support/.

Cena a dostupnost:

Adapter Genesis Tin 200 je k dostání prostřednictvím sítě internetových obchodů a doporučená koncová cena včetně DPH je 649 Kč

Více na: genesis.com


DALŠÍ

CGwillWin