Dokáže Atlas překonat Fallout 76?

Dokáže Atlas překonat Fallout 76?
18:04, 27.12.2018

Fallout 76 si sklidil svou porci kritiky nejen od nás, ale od všech hráčů. Ale pokud jde o největší průšvih roku, tak má solidního konkurenta, který vyšel skoro na konec roku. Atlas od Grapeshot Games, kteří jsou známi dinosauřím survivalem ARK: Survival Evolved.

Na E3 v traileru prezentovaná hra jak "pořádná" pirátská hra, která zesměšní Sea of Thieves. Ano trailer vypadal hezky, ale pravděpodobně s hrou neměl vůbec nic společného, což uvidíte na níže přiloženém srovnávacím videu. Ano, nejen, že hra byla několikrát odložena. Její kvality jsou naprosto tragické. Hra běží špatně po všech směrech, spousta lidí se do ní nemohla ani přihlásit atd.

Co je asi největší fail z pohledu zákazníků a Grapeshot Games, je fakt, že hráči rychle začali mít pocit, že hrají DLC k ARK, ale pouze vydané pod jiným jménem a za jinou cenu (ahoj lidé se Season Passem). Dokonce i v kódu hry zvídaví hráči odhalili zmínky od ARK a odhlalili také skryté menu, které patří do ARK.

Sice hra vyšla za nižší cenu než nějaká AAA produkce, ale tento postup není rozhodně v pořádku. Hra působí ještě hůře než Fallout 76 a to je co říci. Nakonec Sea of Thieves jsou opravdu skvělou hrou, i když jí škarohlídi už dávno odsoudili.


DALŠÍ

CGwillWin