akce
První gameplay záběry z Far Cry New Dawn jsou venku

První gameplay záběry z Far Cry New Dawn jsou venku
18:55, 07.12.2018

Po krátkém teaseru a úvodním traileru se čerstvě odhalené Far Cry New Dawn ukázalo i v záběrech z hraní. Kromě oficiálního materiálu od Ubisoftu můžete níže zhlédnout i trojici gameplay videí od předních světových médií.

Vývojáři z Ubisoft Montreal lehce nakousli i pozadí příběhu a hlavní postavy. Již včerejší trailer odhalil, že se vydáme do jadernou katastrofou poznamenaného Hope Country. Jelikož se děj New Dawn odehrává sedmnáct let po událostech pětky, tak došlo k zásadním změnám v pořádcích v oblasti, která je aktuálně vržena do chaosu. Velkou moc nad zbylým obyvatelstvem získala frakce Highwaymen v čele se sestrami Mickey a Lou.

Vy se pochopitelně této dvojici postavíte a pokusíte se znovu nastolit pořádek. Stejně jako v předchozích dílech bude i v novince přítomna kooperace pro dva hráče. Celou hru navíc podle všeho nezůstaneme pouze v Montaně, ale podíváme se i na některá ikonická místa v jiných částech USA. A jako bonus se dozvíte, co se stalo s vaším věrným společníkem Boomerem. Fa Cry New Dawn vychází 15. února/februára na PC, PS4 a Xbox One.


DALŠÍ

CGwillWin