Fortnite dostane třetí mód

Fortnite dostane třetí mód
12:25, 05.12.2018

Měli jsme se to dozvědět až na Game Awards v pátek ráno, ale kvůli chybě/neukázněnosti jednoho známého youtubera to víme už dnes. Fortnite rozšíří své základní menu o nový mód. Vedle Save the Wolrd (PVE) a Battle Royale (PVP) se objeví třetí - Creative. Ten nabídne všem tvořivčům téměř neomezené nástroje na budování svých světů a mini her.

Bude se jednat prakticky o rozšíření stávajícího Playground Mode v Battle Royale do enormních rozměrů. Už nyní v Playgroundu byli hráči schopni vytvořit šílené kreace, ale nemohli je nijak sdílet s ostatními. Vždy po vypršení hodinového času bylo vše ztraceno. Zde podle všeho půjde světy ukládat a hrát opakovaně. To vše až v počtu 16 lidí. Po skočení na server nebo založením svého se objeví hráči v hubu, kde se mohou rifty přesouvat mezi světy. Některé světy budou evidentně vybírané Epicem, aby ukázali ty nejzajímavější výtvory. Každý hráč bude mít i svůj vlastní svět v podobě ostrovu.

Klik pro zvětšení (Fortnite dostane třetí mód)

Každý prázdný ostrov má různé tvary a terén. Není jasné jestli půjde třeba měnit parametry vygenerovaného ostrova nebo jich je nějaký určený počet. Vypadá to, že kopce editovat nepůjdou, ale silnice ano. Uvidíme. K dispozici bude sada pravidel pro ostrov takže klidně můžete udělat svou vlastní TDM mapu ve Fortnite a další. Samozřejmě k dispozici bude spousta předpřipravených struktur, budov. Zbraně, truhly. Prakticky vše je k dispozici. Každý ostrov

Nemá cenu to tu nějak do detailu popisovat a lepší odkázat na článek na Fortnite Intel, kde uniklé video rozebírají do detailu. Že z tohohle youtuber Lachlan bude mít pěknou polízanici je jasné, protože určitě porušil NDA, navíc ho Epic pozval k sobě k natočení toho materiálu a ještě naštval Geoffa Keightleyho, protože přišel o překvápko, které mělo být na Game Awards. Právě po Game Awards se spekuluje, že se Creative mode objeví ve hře.


DALŠÍ

CGwillWin