Kinda Funny představí 60 her

Kinda Funny představí 60 her
12:50, 04.12.2018

Co začalo nevinným tweetem se rozjelo do obrovské události pro herní svět. Greg Miller je celkem známá osobnost herní novinařiny. Dlouholetý člen PlayStation týmu v IGN, který opustil, aby spolu s trojicí svých kolegů/kamarádů založil Kinda Funny Games. Což je dvojice Youtube kanálů zaměřených na videa z herního a popkulturního světa. Plně podporovaný svou komunitou skrz Patreon a také skrz Rooster Teeth MCN. Greg v roce 2015 obdržel na Game Awards ocenění za "Trending Gamer". Toť jen takový stručný přehled, kdo je Greg "GameOverGreggy" Miller.

Koncem září, kdy Sony oznámilo, že se letos nebude konat jejich PSX. Greg Tweetnul jestli jsou nějací vývojáři/distributoři, kteří chtějí představit hry ať se mu ozvou, že udělají Kinda Funny Showcase. Sám jak přiznává v podcastech ani netušil, co z toho vznikne. V tomto týdnu finishují střih celé cca 2 hodinové show, která bude vysílaná v sobotu od 18:00 na Twitch kanále KindaFunnyGames. A teď ta čísla. Celkem se během téhle show, která bude takovým "directem" ukáže na 60 titulů. Z toho 50 bude menších titulů a tedy 10 bude od větších studií (ví se, že něco ukáže Sega kolem Yakuzy). A podle všeho cca 6 her bude oficiálně vydáno po dobu vysílání The Kinda Funny Showcase.

Greg a jeho neutuchající nadšení pro hry a šílená internetová personalita si za ta léta udělal spoustu přátel v herním průmyslu. Dá se tedy očekávat, že tahle show bude za něco stát a můžeme se dočkat posledních letošních zajímavých ohlášení a ukázek.

DALŠÍ

CGwillWin