akce
BioWare prozradí brzy nové informace o chystaném Dragon Age

BioWare prozradí brzy nové informace o chystaném Dragon Age
22:28, 30.11.2018

Vývojáři ze studia BioWare se po fiasku jménem Mass Effect: Andromeda pokusí získat přízeň hráčů zpět chystanou multiplayerovou akcí Anthem, která vychází 22. února/februára příštího roku ve verzích pro PC a konzole PS4/Xbox One. Anthem se bude novým trailerem prezentovat v noci z 6. na 7. prosince/decembra na očekávané akci The Game Awards, kde dojde mimo jiné i k odhalení více než deseti nových her.

A právě mezi onou desítkou titulů by mohlo být i nové Dragon Age. Generální ředitel BioWare Casey Hudson na oficiálním blogu studia utrousil, že se příští měsíc (prosinec/december) dočkáme nových informací o sérii Dragon Age. Přesné datum ani místo sice specifikováno nebylo, ale jedinou velkou herní akcí do konce letošního roku je The Game Awards, takže by k odhalení nového Dragon Age mohlo dojít právě zde.

Fanoušci by si dozajista přáli plnohodnotný nový díl. Od dosud posledního Inquisition uběhly již čtyři roky. Úplně vyloučit ale nelze ani remaster starších dílů nebo hru pro mobily, čímž by si ovšem vývojáři u hráčů velkou přízeň asi nezískali.


DALŠÍ

CGwillWin