akce
Mistrovství ČR v PC a mobilních hrách klepe na dveře

Mistrovství ČR v PC a mobilních hrách klepe na dveře
13:03, 06.11.2018

Na brněnském výstavišti v rámci festivalu Life!, konkrétně v pavilonu B, se jako každoročně, nepřetržitě od roku 2011, pod záštitou agentury PLAYzone, uskuteční mistrovství České republiky v počítačových hrách. Současně proběhne také Vodafone mistrovství ČR ve hrách mobilních. V rámci akce se fanoušci budou moci setkat se svými streamerskými idoly či rivaly, hráči, komentátory, YouTubery a dalšími osobnostmi české a slovenské herní scény. Samozřejmě mohou v rámci svých zakoupených vstupenek navštívit celý zbytek festivalu Life!, takže tento víkend nebude Brno jen slezinou fanoušků videoherního průmyslu. dojde také na vyhodnocení soutěže od herní dělo Alza GameBox GTX1080Ti.

Klik pro zvětšení (Mistrovství ČR v PC a mobilních hrách klepe na dveře)

Co a kdo bude hrát?

Na PC se můžete těšit na zápasy v Counter Strike: Global Offensive, League of Legends, Playerunknown's Battlegrouds, na mobilních telefonech se dočkáte soubojů v Clash Royale a Hearthstone. Harmonogram jednotlivých klání najdete na stránkách akce.

Své prvenství přijedou obhájit oba šampioni - Scruffy v Hearthstone a bRoCk v Clash Royale, ani jeden svou cestu za druhým titulem nebudou mít růžemi vysypanou. Pomyslný zlatý pás v Couter Strike: Global Offensive by rádi obhájili Frozen, Dev7l a Zedko. A v League of Legends se poměří jména jako eSuba a ECLOT.LYNX.

Tohle není jen další herní akce – tohle je akce, na kterou stojí za to celý rok čekat.

Novinky a další podrobnosti najdete buď na oficiální stránce nebo na Facebooku. Zde se můžete podívat na trailer, který je zatím pouze na Facebookových stránkách MČR. Lístky je možno zakoupit přímo na tomto odkazu.

Můžeme si zahrát?

Samozřejmě, pro veřejnost bude připraveno přes 100 stolních PC a zhruba stejně konzolí. Budete mít možnost také vyzkoušet nejnovější vychytávky společností, které se zde budou prezentovat.

Klik pro zvětšení (Mistrovství ČR v PC a mobilních hrách klepe na dveře)

Agentura PLAYzone pořádá herní i neherní eventy, zaměřuje se na marketing, živé přenosy a od roku 2011 po tříleté pauze přebrala roli pořadatele MČR v PC i Vodafone MČR v mobilních hrách. Mistrovství je považováno za největší esportovou akci roku na české i slovenské scéně. Portál PLAYzone patří k nejnavštěvovanějším herním portálům na českém webu.


DALŠÍ

CGwillWin