Path of Exile je na cestě na PS4

Path of Exile je na cestě na PS4
12:05, 06.11.2018

Člověk by neřekl, že během pár dní uslyší o "diablovkách" tolik zpráv, když po většinu času se o žánru akčních RPG moc nemluví. Když pomineme Blizzard tak jeden z výrazných hráčů na trhu ARPG je Path of Exile. Tuto hru začala vyvíjet partička nadšenců, kteří byly nespokojeni s vývojem v tomto herním žánru. Poprvé byla oznámena v roce 2010 a v po různých betaverzích vyšla v roce 2013 ve verzi 1.0 na PC. Loni v srpnu se dostala na Xbox One a nyní se v prosinci dostane na PlayStation 4.

Důležité, kromě toho, že je to typické ARPG, kde můžete hrát za sedm různých postav, které mají dvě různé sub-class. A že má hra obrovsky rozsáhlý skill tree. Tak asi nejdůležitější je, že se jedná o free-to-play hru, která obsahuje "etické" mikrotransakce. Ve hře si lze kupovat skiny, ale nikdy si za peníze nekoupíte výhodu. Nově si půjde také koupit vlastní server na ligu pro deset hráčů na deset dní za 12 dolarů.

Ale to přijde až v patchi 3.5, který vyjde na PC přesně 7. prosince. Přesný datum vydání PS4 verze stanoven nebyl, ale jisté je, že to bude v prosinci.


DALŠÍ

CGwillWin