Blizzard odpověděl na obavy ohledně Diablo Immortal

Blizzard odpověděl na obavy ohledně Diablo Immortal
17:54, 05.11.2018

Většina fanoušků asi nečekala, že z BlizzConu budou odcházet se smíšenými pocity (jak podrobněji vylíčil Jarda), a to zejména kvůli nově oznámené hře Diablo Immortal. Ta bude totiž pouze pro mobilní telefony a online. I přes prohlášení Blizzardu, že fanoušci nemají čekat žádný zázrak (v podobě například Diablo 4), mobilní hra stvořená ve spolupráci s partnerem Blizzardu NetEase přišla jako nehezký blesk z čistého nebe. Na obranu dobrého jména společnosti se vyjádřili Wyatt Cheng (principal game designer) a Joe Hsu (senior game producer).

Cheng tvrdí, že se na mobily soustředí z toho důvodu, že na PC a konzolích je hra zastoupená v dostatečné míře a mobilní telefony byly tedy dalším logickým krokem společnosti.
"Nakonec jsme všichni hráči, hrajeme na všech platformách, konzolích, na PC, hrajeme deskové a karetní hry. A mnoho z nás hraje i hry na mobilu. Měli jsme příležitost udělat skvělou mobilní hru, tak jsme se jí chopili."
Blizzard s NetEase spolupracuje téměř 10 let, na hrách jako WoW, HotS, Overwatch a Heartsone, aby je přiblížila čínskému trhu. Byla jen otázka času, kdy bude Diablo následovat. Jestli to pomůže, můžeme na Diablo Immortal nahlížet jako Star Wars: Rogue One - zapadá do časové linie, ale dá se užít jako samostatný kousek. Hsu dodává, že tím chtějí rozšířit sérii Diablo mezi ještě větší publikum.
"Dodnes hraji Diablo III a je to úžasné, ale rád bych zkusil něco nového... Myslím, že to byla dobrá volba."
Zároveň doufá, že než novou hru odsoudí, hráči ji alespoň dají šanci a vyzkouší.

Klik pro zvětšení (Blizzard odpověděl na obavy ohledně Diablo Immortal)


DALŠÍ

CGwillWin