Super Smash Bros. Ultimate ponúkne príbeh a nové postavy cez DLC

Super Smash Bros. Ultimate ponúkne príbeh a nové postavy cez DLC
20:03, 01.11.2018

Koniec aktuálneho kalendárneho roku je z pohľadu spoločnosti Nintendo jasne v znamení značky Super Smash Bros. Ultimate. Návrat kultovej IP SSB sa nesie logicky a opäť na vlne samotného obsahu do overeného konceptu bojovej šialenosti, ktorá má stále svoje pravidlá, ale akú nie všetci chápu a dokážu si ju pripustiť k telu.

Tak či onak, od 7. 12. 2018 bude projekt Ultimate dostupný exkluzívne pre systém Nintendo Switch a okrem všetkého čo sme o hre doteraz mali možnosť počuť, bolo toho ostatne skutočne dosť, sa cez dnešný Nintendo Direct dozvedáme, že menu hry ponúkne aj prepracovaný príbehový režim. Ten je obsahom podareného videa nižšie a navyše rovnako odhaľuje nové postavy Kena zo série Street Fighter a Incineroara z Pokémon Sun and Moon, a tým jeho zoznam prekvapení ešte nekončí.

Celkovo totižto bude možné vybrať si z počtu 74 postáv, ktoré navyše doplnia akési formy duchov, to všetko rovnako zo sveta Nintendo hier. Tie potom budú pracovať vo forme zvýšenia sily hlavných postáv a je možné ich kombinovať ako aj vylepšovať. Zaujímavosťou však je takzvaný Super Smash Bros. Ultimate Fighter’s Pass, ktorý vám za sumu necelých 25 dolárov ponúkne ďalších päť postáv do hry po samotnom launch okne. Už teraz sme zvedavý, o aké mená sa vlastne bude jednať.


DALŠÍ

CGwillWin