hw
recenze
Dream Machines - DM1 FPS

Dream Machines - DM1 FPS - recenze
Dream Machines - DM1 FPS - recenze
11:36, 21.02.2019

Na test nám tu pristál výrobok poľskej spoločnosti Dream Machines, konkrétne ich herná myš DM1 FPS vo farebnom prevedení Blood Red. Nenápadne tváriaca sa optická myš s populárnym jednoduchým dizajnom v sebe schováva výborný senzor PMW3389, ktorý je známy napríklad v spojitosti s veľmi populárnou sériou Razer Deathadder a nachádza sa napríklad konkrétne v modeli Deathadder Elite. Balenie pozostáva z peknej, minimalistickej krabičky, krátkeho manuálu, samotnej myši a náhradných surfov.

Klik pro zvětšení (Dream Machines - DM1 FPS - recenze)

Zaujímavým prvkom je lesklý povrch myši, ku ktorému som sa spočiatku staval skepticky, no po pár dňoch intenzívneho používania som si na to vcelku ľahko zvykol a za používateľské mínus to považovať nemôžem. Naopak pridáva to modelu atraktívnosť a pozdvihuje vcelku bežný tvar. Myš v tme nahmatáte vďaka jej podsvietenému koliesku s technológiou RGB, ktorého farbu si môžete nastaviť prostredníctvom stiahnuteľného softvéru na stránkach Dream Machines. Kábel je potiahnutý jemným látkovým obalom, ktorý mu dodáva na odolnosti.

Klik pro zvětšení (Dream Machines - DM1 FPS - recenze)

Myš sa po privyknutí na hladký a lesklý povrch drží veľmi príjemne, má ideálnu váhu a veľkosť. Zaujímavými však pre mňa sú aj samotné tlačidlá, ktoré vyžadujú o niečo väčší tlak na kliknutie, ako som zvyknutý. Žiadne náhodné a nechcené dvojkliky nás pri Dream Machines teda nečakajú. Menším sklamaním je pre mňa však farba myši, ktorú výrobca ponúka ako "krvavo červenú", v realite je však odtieň červenej viac tehlový.

Klik pro zvětšení (Dream Machines - DM1 FPS - recenze)


CGwillWin