Zaklínač od Netflixu sa bude natáčať aj na Slovensku

Zaklínač od Netflixu sa bude natáčať aj na Slovensku
21:02, 20.10.2018

Seriál Witcher na motívy vám dobre známej knižnej predlohy od Andrzeja Sapkowského, sa v produkcii spoločnosti Netflix chystá naplno rozbehnúť nahrávacie dni už budúci rok. Doteraz sme boli zo strany autorov skôr štylizovaný samotným obsadením, avšak po tom ako už poznáme hlavné "trio" protagonistov, je načase sa zamerať na ideálne prostredie, kde si nakoniec štáb tohto ostro sledovaného seriálu nájde svoje zázemie.

Pôvodné neoverené informácie spomínali Maďarsko a trošku prekvapivo (možno pre niekoho) aj Slovensko. Aktuálne je už vec istá, a skutočne sa Wiedzmin z americkej produkcie ukáže v roku 2019 aj na území Slovenska, kde využijú jednak exteriéry (máme tu krásnu prírodu) a rovnako je možné u nás zájsť k historickým objektom, ideálnym čo do atmosféry okolo tejto IP.

Okrem Slovenska je v pláne aj spomenuté Maďarsko a rovnako Južná Afrika. Aby som si dnes splnil kvótu vecných faktov, ktoré sa nedávno premleli sieťou, tak vám poskytnem koláž kompletného hereckého obsadenia dôležitých postáv, ktorá tak trošku postráda slovanskú krv. Nič to však samozrejme ešte neznamená a na výsledku a dôveryhodnosti sa to prejaviť v konečnom dôsledku vôbec nemusí.

Klik pro zvětšení (Zaklínač od Netflixu sa bude natáčať aj na Slovensku)


DALŠÍ

CGwillWin