Vieme kto bude hrať Ciri a Yennefer v seriáli Zaklínač od Netflixu

Vieme kto bude hrať Ciri a Yennefer v seriáli Zaklínač od Netflixu
19:43, 10.10.2018

Po tom ako sa spoločnosť Netflix rozhodla reagovať na túžby súčasného "Supermana" teda herca menom Henry Cavill, a bez nejakých výberových konaní ho rovno titulovala ako nového Geralta z Rivie, sa veľa milovníkov sveta Wiedzmin pýtalo, kto sa k nemu počas budúcoročného natáčania vlastne pridá. Samozrejme, že narážam na herečky, ktoré obsadia úlohy osudového dieťaťa Ciri a rovnako osudovej/kliatbou zviazanej lásky Geralta, teda čarodejky Yennefer. Na tieto otázky vám dnes môžeme konečne odpovedať a to menami Freya Allan a Anya Chalotra.

Prvá menovaná (Freya Allan, 17 rokov) stvárni Ciri a ako herečka je logicky ešte len na začiatku celej svojej kariéry. Jej najväčší úspech môžeme označiť ako účasť v kvalitnom seriály Into the Badlands, avšak minimálne jej celkový vzhľad ju určite predurčuje na správne zobrazenie dieťaťa osudu.

Klik pro zvětšení (Vieme kto bude hrať Ciri a Yennefer v seriáli Zaklínač od Netflixu)

O čarodejnícku krásku s voňavými bylinkami v dekolte, sa teda postará druhá menovaná Anya Chalotra. Jej kariéra nie je o nič košatejšia, keďže najväčší úspech zaznamenala v ABC kriminálke Murders and Wanderlust. Obe však majú veľkú charizmu a nevidím osobne dôvod, prečo by neboli schopné stvárniť svoje úlohy na výbornú.

Klik pro zvětšení (Vieme kto bude hrať Ciri a Yennefer v seriáli Zaklínač od Netflixu)

Hlavná producentka Lauren Schmidt Hissrich sa vyjadrila, že celý kolotoč natáčania sa rozbehne v polovici budúceho roku a celkový počet vybraných hercov pre prvú sériu je v súčasnosti okolo 50 kusov. Konkurz na Ciri prebiehal, narozdiel od konkurzu na Geralta, skutočne poctivo a Freya dokázala svojím talentom prevýšiť až 200 často skúsenejších kolegýň. Niečo v tej mladej slečne teda evidentne je a už teraz sa tešme na to až to v roku 2020 budeme môcť zistiť.


DALŠÍ

CGwillWin