DIRT Rally 2.0 v první ukázce z hraní

DIRT Rally 2.0 v první ukázce z hraní
23:55, 03.10.2018

Britští závodní specialisté ze studia Codemasters před týdnem oznámili novou hru ze série DIRT. Nejedná se ovšem o nástupce loňského čtvrtého dílu, ale o pokračovatele realističtější odnože s přízviskem Rally. První DIRT Rally vyšlo začátkem roku 2015 v early accessu na Steamu, kde dokázalo ihned zaujmout náročnou komunitu virtuálních závodníků, kteří na vážně pojatý titul ze světa rallye čekali opravdu dlouho. Nebylo tak žádným překvapením, když si hra později našla cestu i na konzole.

V případě čerstvě oznámeného DiRT Rally 2.0 vývojáři early access úplně vynechají a titul vydají ihned v plné verzi na všech platformách současně. Dosud jsme ze hry viděli pouze nakašírovaný oznamovací trailer, jenž nás sice nalákal, ale reálně toho příliš neukázal. Situace se ovšem mění díky vůbec prvním záběrům ze samotného hraní. Těch se na internetu vyrojilo poměrně hodně, ale nejzajímavější jsou bezesporu ty oficiální přímo od vývojářů.

Více než půlhodinové video s komentářem prezentuje jízdu v již lehce fousatém Volkswagenu Golf GTI 16V. Kromě klasické rallye se můžete těšit i na rallycross, který autoři ukazují v závěru videa. Tato disciplína se pochlubí oficiální licencí světového šampionátu, takže si zajezdíte s kompletně licencovanými vozy, týmy i jezdci. Pro úplnost se sluší dodat, že DIRT Rally 2.0 vychází na PC, PS4 a Xbox One 26. února/februára.


DALŠÍ

CGwillWin