Zocelte nervy a vraťte se do Arkhamu

Zocelte nervy a vraťte se do Arkhamu
17:45, 29.09.2018

Kosmický hororový epos z dílny Fantasy Flight Games není třeba žádnému znalci deskových her představovat. A pro všechny fanoušky a hráče teď přichází od vývojářů dobrá zpráva v podobě třetí edice z univerza H.P. Lovecrafta. V ní se opět dáte dohromady až s pěti dalšími přáteli, abyste zabránili Prastarým v rozbití a podmanění světa. Neoficiální podtitul této edice jsou Vrtochy osudu (Whims of fate), což nedočkavým vyšetřovatelům naznačí, kam bude jejich herní zkušenost směřovat a s čím budou mít tu čest. Zvláštní "pohár mythosu" bude reprezentovat nevyzpytatelnou Štěstěnu, která se každé kolo projeví jedním ze sedmi možných způsobů. A pouze jeden z nich bude pro vyšetřovatele příznivý.

Klik pro zvětšení (Zocelte nervy a vraťte se do Arkhamu)

Na vyšetřovatele budou kromě nových mechanik číhat i nebezpeční nepřátelé, portály do neznámých dimenzí a zkáza padající na město Arkham. Zvládnete nasbírat dostatek stop a vyřešit záhady Prastarých, abyste jim překazily zlověstné plány? Porazíte jejich nohsledy, nebo vás při snaze o zavření Bran roztrhají na kusy?

Klik pro zvětšení (Zocelte nervy a vraťte se do Arkhamu)

Předobjednávat třetí edici Arkham Horror můžete na stránkách FFG, starší vydání a rozšíření najdete i v češtině u našich přátel z Blackfire.

DALŠÍ

CGwillWin